Gå til innhold

Xbox Live Problemer. Ikke hva du tror det er.


safags

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

manglende hastighet høres for meg lite sannsynlig ut. Jeg har to teorier:

 

(1) NAT er ikke fullstendig åpen selv om menyen i 360 sier det. Vet om flere med liknende problem som løste det ved å la en nettverksnerd fikse portforward fra grunnen av. Hos disse stod også NAT som open.

 

(2) Din bredbåndstilbyder gir dere begge samme eksterne IP-adresse. Dette er mindre sannsynlig, men man kan vel ikke utelukke at deres internettilbyder har en type lokalt LAN bak en fells switch ut mot internett. I så fall kan dette forklare problemet.

 

Ta kontakt med internettilbyder. Dere er vel neppe de første som bruker live hos dem, så det er mulig de har en ferdig fix eller forklaring til dere.

Lenke til kommentar
Vet om flere med liknende problem som løste det ved å la en nettverksnerd fikse portforward fra grunnen av. Hos disse stod også NAT som open.

Man trenger ikke være nettverksnerd for å fikse portforward fra grunnen av. Samtlige museklikk er beskrevet grundig. Det eneste som kreves er en iq over 70 og 15 dedikerte minutter.

Lenke til kommentar

Ja, ja, leser hva du skriver og det var jo kontruktivt. Poenget mitt er at mange gjør feil når de først må lese hva og hvordan på internett og så portforwarder. Velger kanskje feil protokoll eller åpner bare en av de to portene de skal, bruker feil intern IP-adresse til 360 osv.

 

Nå kjenner jeg ikke til routeren som trådstarter nevner, men jeg kan i alle fall opplyse at det finnes routere som ikke har web-grensesnitt. Da hjelper ikke all verdens museklikk, selv ikke for de med iq over 70.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

jeg har i alle fall hørt at, Portforwading sammen med UpNp blir bare tull. Så jeg har bare UpNp på nå. Kan også Portforwarde også.

Jeg skal ogsåsjekke det du sa med lan ut mot en felles switch. Takk allesammen for svar. Har denne posten ute på Xbox sine forum og andre steder. Har prøvd å ringt kundeservice men har ikke kommet gjennom. Ventet i 45min !!!

 

Hvis dere har noen andre teorier eller noe, kom med dem ;)

 

Sitter på skole pc og må gå veldig snart, så skriver i hastverk.

Unskyld hvis det blir noe skrivefeil ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...