Gå til innhold

Final Fanasy XII - bedre enn X?


chiefo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan gledelig meddele at jeg koser meg med spillet for tiden. Ikke fanget interessen på samme måte som X, ikke å langt nær, ettersom jeg ikke har fått med meg hele historien. Begynelsen ga mye info, og da var alt jævlig kjedelig.. så regner med jeg mistet en del der.

Lenke til kommentar
Har spilt 1-3 på emulator men jeg syntes ikke det var så veldig bra jeg da. Var sikkert bedre da de kom ut kan jeg tenke meg. Runda ingen av de, men spilte noen timer på hver.

Skal nok ha de remakene som kommer på PSP.

Samme her; de første er har jo ikke noen form for karakter-historie, så det blir fort litt upersonlig. Men historien skal nå være god nok, og er egentlig det jeg er ute etter. Kommer nok også til å invistere i FF1 og 2 når de kommer over dammen.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Da har jeg nettopp tatt siste bossen. Likte måten den sluttet på, selv om kampene for lengst hadde blitt for enkle (bubble belt).

 

Hadde et lengre opphold i spillet da Lost Odyssey kom, likte personlig begge spille nesten like godt - men det er en del styrker og svakhter i forhold til FFXII, LO og FFX.

 

For det første elsket jeg FFX. Antigonisten var en usannsynlig svær greie, Sin, og jeg likte den sluttenpakken vi fikk servert med Auron og Tidus sin far. Pompøst og sentimentalt så det holder, men faen så det funka.

 

Det fikk jeg ikke igjen i FFXII. Der var Vayne en skuffende fiende. Faktisk hadde jeg store problemer med å følge historien fordi den var svært vanskelig å catche i begynelsen.. og selv langt inn i spillet forstod jeg ikke helt hvem som hørte til hvem. Mistet mye informasjon pga. den kjedelige forteller stemmen i introen tenker jeg.

 

Der var f.eks. Lost Odyssey ti ganger bedre. En fortellerteknikk og historie som livnærte meg hele tiden. Fantastisk opplevelse, men også her var den store skurken en vits.

 

Det mest positive med FFXII var kamp og utviklingssystemet. Det var engasjerende etter hvert, men det tok en vending til å bli litt for enkelt til slutt. Ikke optimalt.

Karakterene var også interessante, spesielt Barthier og Basch. Vaan overgår nok ikke Tidus eller Kain som hovedperson, men sikkert fordi Vaan deler mye av rollen sin med de andre.

 

Alt i alt kan jeg konkludere med at FFXII ikke er et bedre spill enn FFX, men et veldig bra spill likevel.

Lenke til kommentar

Så netopp igjenom denne threaden og må si meg enig med tvilerene for FFXII.

 

Jeg likte FF10 ganske bra, selv om 9en var bedre.

12en klarte jeg ikke slenge meg inn i. Jeg spillte 12 timer og orket ikke mer, det var rett og slett for kjedelig.

 

Jeg visste aldri vilke karakterer jeg ville bruke, så jeg fucka det opp med de fordømte Quickenigsene og alt ble bare slapt. Forstod så vidt hva i all verden jeg drev på meg på grunn av den grusomt avanserte engelsken og fortellermåten.

 

Og hvor var beast characteren? Vi har jo RedXIII som rett og slett eigte og khimari som var kul men saug.. Mennesker.. blæ oppskrytt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...