Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskin piper ved oppstart med nytt grafikkort!


Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp kjøpt en ny Power Supply (http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=319879&view=detailed#ProductTabs) og et nytt grafikkort (8800GT 512MB DDR3)

 

Da jeg skulle skru på PC-en med begge disse to komponentene installert pep PC-en min en lang bip og to korte bip for deretter å tilsynelatende kjøre fint, men uten bilde på skjermen...den forblir i ventemodus.

 

Jeg har nå startet PCen med mitt tidligere kort og den nye PSU og da går alt fint, så PSU fungerer hvertfall.

 

Er det da noe galt med grafikkortet mitt? Trodde da PSUen min skulle klare å levere nok strøm til dette når det står på eska til kortet at jeg trenger 400W...min PSU har 550W.

 

BIOS: Phoenix AwardBIOS v6.00PG

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du hadde kobbla strømkabel til kortet? Fikk 620W Corsair PSU før jul, der er kontakten på PCI ekspress ledningen "vanskelig" og få skikkelig i skjermkortet, fikk alarm på forrige (X1950) og dagens (HD3850), stoppa og pressa kontakten lenger inn (skulle ikkje tro det går), men det var trikset.

Satser på at det er kort fra nVidia det gamle og? ATI og nVidia er ikkje på bølgelengde - drivere fra den ene og kort fra motparten funker dårlig... da må de gamle driverene fjernes før man bytter kort.

 

Linken til PSU funka dårlig..

Lenke til kommentar

Hei, takk for svar ;)

 

Denne linken skal fungere altså ;)

http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=319879

 

Mitt gamle kort var Nvidia 7300SE, altså nvidia det også ja :)

 

Når det gjelder strømforsyning til kortet har jeg prøvd en del ulike ting. Det fulgte med en fordeler til kortet i esken fra PCI-inngangen som fordeler seg til to 4-pin connectors (tror det er det de heter....de kablene med 4 pinner) - jeg har altså prøvd med denne overgangen/fordeleren og jeg har også prøvd med den PCI-kabelen som fulgte med PSUen min....ingenting ser ut til å fungere...

 

Kan alltids prøve igjen nå og klemme de litt hardere inn men har allerede gjort det ett par ganger....hvem vet, kanskje det går :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...