Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Liker ei delvis jevnaldrende jente på jobben


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Viss ho er moden for alderen og du er eldre enn ho er vel det bra for deg? Siden ho er moden for alderen er ho kanskje meir interresert i eldre gutter enn dei på sin egen alder?

Og det med at faren visste navnet ditt,, er du sikkert på at du ikkje har ein jobb der du har navnelapp på skjorta di? =P

Lenke til kommentar
Ingen andre som har noen tips?

 

Prøv å bli kjent med henne.

Jeg er ganske sikker på at hun kommer til å like deg når du er 2 år eldre, jentene i klassen min er helt ville etter eldre gutter.. !

 

Du kan jo tulle litt med henne, prøve å få spist lunsj sammen med henne. Bare for å få litt kontakt, som er veldig viktigt.

Lenke til kommentar

Jeg har lagt merke til at hun sier veeldig lite til meg. Det eneste beviset for at hun liker meg, er at hun ser veldig mye på meg :) Dessverre er det ingen andre tegn.

 

Hvilke tegn burde jeg se etter? Hva som helst som kan bety at hun liker meg. Husk at hun bare er 15 år da, så de har vel andre måter som viser at man liker en? Ikke vet jeg...

 

Noen andre ting jeg også burde gjøre for å få litt fart på sakene? Hun er veldig sjenert, så jeg vil gjerne få henne til å snakke mer med meg. Hvordan gjør jeg det?

Endret av dtnet
Lenke til kommentar
Hvis dere har pauser på jobben så kan du faktisk prøve å spørre sjefen (eller den som setter opp eventuelle vaktlister) om dere kan ha pause samtidig, uten at hun får vite noe spesielt av det.. Mye sjefen kan hjelpe til med vettu ;)

 

Endret alt her ettersom ingen svarer mer i diskusjonen

Endret av dtnet
Lenke til kommentar

Ok, du har vel krav på minst en halvtime... Men da spør du sjefen om han kan gi deg et blunk når hu ber om pause en gang, og om man ikke kan ta pause hele tiden så ber du han vente til dere begge kan gå ;), eller så spør du jenta om dere kan ta pause sammen :)

 

Dette har jeg gjort selv en gang :), funket bra bortsett fra at hun skulle et år til USA :p

Lenke til kommentar

Hm .. Du sier noe der.. Men veit ikke hvordan du ser på sjefen din jeg? Er det en person du tror du kan stole på?

 

Men msn ja. Et passe fint sted å starte samtaler osv. Her har du den ultimate guiden til msn-flørting.. Det er et gullkorn som også er litt morsomt å lese :)

 

Men hvis dere får pause sammen så er det bare å hoppe i det. Da kan hun ikke gå over til jobben midt under samtalen, så da kan det være lettere å få i gang en samtale. Prøv å starte med å spørre hvordan det gikk sist kamp osv (men ikke gjør det om du allerede har spurt om det en annen gang og hun ikke har spilt en kamp siden da :p). Men ikke forbered deg.! Finn bare på en ting som du kan starte samtalen med, og så går du videre fra det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...