Gå til innhold

Har en liten utfordring, trenger tips.


Anbefalte innlegg

Yo.

 

I neste uke skal jeg på et arrangement der det as always ikke er lov å ta med alkohol utenfra og inn på spisestedet. Det er et julebord-aktig arrangement, så jeg og et par andre har planlagt å få med oss et par lommelerker på huset for å begrense kjøp av svin-dyr, blodskattet øl. Planen er derfor å fyre på med noen øl på vorse, kanskje et par øl til middagen og nippe litt til lommelerken når det byr seg.

 

Men som oftest oppstår det et lite problem når jeg, som fleste andre vil jeg tro, drikker sprit og øl om hverandre.

Derfor; er det noen som har tips om hvordan jeg bør drikke, da tenker jeg i forhold til rekkefølge, type brennevin, etc.

 

På forhånd takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan bare uttale meg om meg selv her da, men jeg får ikke noen problemer som er verdt å snakke om før jeg begynner å drikke store mengder sprit, blandet med øl. En lommelerke kombinert med øl går veldig greit.

 

Er vel ikke verre enn å drikke seg brisen på vors, drikke noen øl til middagen og da evt. ha lommelerken for å beholde formen. Så kjører du nach etterpå:)

Lenke til kommentar

Kan være en tanke å holde seg unna brunt brennevin i kombinasjon med øl i allefall.

Har ikke merket konsekvensene av slik blanding selv siden jeg drikker brunt brennvin i relativt beskjedne mengder når jeg samtidig drikker øl, men har hørt at det er en utmerket måte å tiltrekke seg tømmermenn.

 

Et julebord gjør jo vondt dagen derpå uansett, så ellers er det vel bare å kjøre på? Er tross alt bare jul en gang i året, heldigvis.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...