Gå til innhold

Prisestimat for salg


TheScorp

Anbefalte innlegg

Hellå!

 

Trenger litt hjelp. Pga tids- og lystmangel har jeg bestemt meg for å selge 360en min. Det er en ~3 måneder gammel xbox360 premium med hdmi, hdmi kabel, komponent kabel, kompositt kabel og en kontroller. I tillegg følger dette med:

 

PGR4, Oblivion, PES 6, Viva Pinata, N3 Ninety-Nine Nights, Eragon, Burnout Revenge, Need for Speed - Carbon, NHL 07, Tony Hawk - American Wasteland, Amped 3, Halo 3, Halo 2, Halo 1, Bioshock, Call of Duty 3, Splinter Cell - Double Agent, Ghost Recon, Ghost Recon 2, Crackdown, Gears of War, Condemned, Farcry, Rainbow Six - Vegas, Guitar Hero II (med gitar), Mass Effect, Fifa 2008 og Simpsons.

 

Hva synes dere er en grei pris for noe slikt? Og ja, jeg vet jeg sikkert kunne fått mer av å selge ting seperat, men orker ikke sitte igjen med masse som jeg ikke får solgt :(

 

Jeg har foreløpig lagt den ut til 5-6000...og kan ikke skjønne at folk kan tenke at det er dyrt..men men.

Endret av TheScorp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel jeg syns det var dyrt...

Hva kan du forvente å få for en brukt boks når en ny en koster 2500? Jeg vil anslå 1500 kr.

 

En kjapp opptelling viser at det er ca 30 spill, men veldig mange av de er ukurante spill som er gammle. Kun 4-5 av de er etter mitt skjønn temmelig nye og har en høyere verdi (PGR4, Halo 3, Mass Effect, Bioshock og Simpsons), men likevel får du neppe mer en 250 kr pr av disse spilla brukt. (altså ca 1200 for alle 5). Mulig du kan få litt ekstra for GH2 med gitar også..

 

Resten av spilla er vel stortsett mye gammelt oppgulp som man kan få kjøpt i div restekurver og på bruktmarked for en snittpris på maks 100 kr stk.

 

Til slutt må du ta med at folk ikke gidder betale ekstra for ting de ikke vil ha, samt at det forventes en god rabatt om man skal gidde lette deg for alt. Så skal du selge samla kan du ikke regne med å få full uttelling på alt, langt derifra. Om jeg har regnet korrekt så har du bruktverdi for ca 5-5.5K kr om man regner alt for seg (1500 for xbox, 1500 for de "nye" spillene + GH2 og rundt 2-2.5K for resten). Personlig ville jeg maks hatt interesse av 10 av spillene du har, og det vil vel være tilfellet for veldig mange andre også. Jeg ville ikke gitt mer en rundt 4K for dette (xbox + de 10 spillene som interesserer meg vil være hva jeg setter prisen utifra), men er du heldig kan du vel finne en som har samlemani og tror han vil like så mange spill, eller en helgepappa som i desperasjonen over å gjøre sønnen glad kjøper han en 360 med et tonn med utstyr!

 

Nå er ikke dette noen fasit, bare hvordan jeg personlig vil vurdere det, andre vil helt sikkert ha et annet syn på saken :)

 

mvh

Arlendius

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...