Gå til innhold

Greid å slette master sound?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Tulling som jeg er greide jeg å slette "mastersound" ved ett uhell når jeg skulle lage litt plass til crysis på laptoppen:P

Det sto at jeg hadde for lite plass når jeg installerte den så den spurte om jeg ville gjøre noe med det, noe som jeg selvfølgelig ville. Idiot som jeg var krysset jeg av på noe jeg ikke vet hva er men som tydeligvis inneholdt mastersound greia.

 

Hvis noen lurer på mastersound er så mener jeg den grå høytaleren som er nede i høyre hjørnet, hvis du dobbelklikker på den så får du opp mange volumalternativer osv.

 

Jeg har prøvd å gå på kontrollpanelet og fikse det der med lyder og lydenheter, der står det bare at jeg har fjernet den og må gå til legg til/fjerne programmer. Jeg gjør dette men den sier at jeg har slettet de nødvendige filene!

Ett raskt søk på google sa jeg skulle på på kontrollpanel, bytte til kategorivisning --> ytelse og vedlikehold også ta å en systemgjenoppretting oppe i høyre hjørne. Men det går heller ikke! Den sier bare at jeg ikke gjorde noen endringer den dagen jeg velger opprettningen til å "begynne fra".

 

Sorry hvis svaret egentlig er veldig åpenbart, kan litt om data men ikke en driiit om lyd og lydenheter på data!

Takker veldig for svar:D

 

MVH.Greve

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...