Gå til innhold

Hvor finner man 3D-briller?


Anbefalte innlegg

Husker jeg hadde diverse 3D-briller som barn til å se på 3D-bilder på McDonalds-esken (happymeal) og til å bruke på 3D-kinoer som IMAX, Disney osv.

 

Hvor kan jeg finne briller jeg kan bruke for å se på 3D-film på PC-en?

 

Har sett på youtube at det er flere eksempler på film som er slik at de får 3D-effekt når man har på seg 3D-briller mens man ser på dem.

Har også observert at mange visualiseringsprogrammer i f.eks Winamp, Media Monkey, iTunes, Windows Media Player osv, har muligheten for å gjøre disse bildene til 3D bilder om man bruker slike briller.

Også fått med meg at man med et program kan konvertere film til "3D-film", slik at når man bruker brillene mens man ser filmen, vil filmen se ut som om den er 3D.

 

Har sett litt og funnet ut at man enten kan kjøpe noen store og dyre 3D-briller man kan bruke via Nvida skjermkort, og har sett at det finnes å få kjøpt kun selve brillen (rød-blå/rød-cyan/rød-grønn - linser).

dessverre har disse butikkene enten kun filialer i USA (slik at jeg må bestille fra over elven (noe som kan bli dyrt med tanke på skatt og porto), eller de ligger på eBay noe jeg ser på som slit og usikkert.

 

Noen som har noen butikker å linke til? Noen som har noe erfaring med slike briller og PC/film/visualiser - bruk?

 

Takker på forhånd for alle svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...