Gå til innhold

Nokia N95 8GB. Diskuter den her!


ksvens1

Anbefalte innlegg

Hvis mobilen blir skadet må du kontakte importgsm også må du betale prisen for frakt siden du ikke befinner deg i usa. Hvordan akkurat denne betalingen skjer er jeg ikke sikker på. Blir sikkert med konto overføring siden det virker som det er kun det de liker.

 

Hvis det etter dette fungerer på samme måte som i usa så vil de sende deg en kovolutt som du legger mobben i også sendes denne til dem. Så kan du velge om du vil ha en erstatningsmobil i mellomtiden.

 

Disse tingene gjelder kun ved 3 års garanti.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har jeg sagt at jeg blir plaget av tråden? NEI! Jeg sier at jeg ikke skjønner hva som er vits med to tråder om Nokia N95 samme om det er vanlig eller 8GB

 

Syns det er greit med en egen til vanlig n95 og en til denne som kommer n95 8 GB. Jeg regner med det er annerledes fw på disse mobil telefoner, og selvom de er litt lik i fysisk størrelse, så er de to inviduelle telefoner. Jeg er nå ikke ekspert på disse to, men n95 8gb virker mer spennende og skal etter det jeg har lest fungere raskere og mye bedre enn den vanlige.

 

men at det er et par tråder om bare dette med n95 8 gb bestilling syns jeg er litt vel mye. syns jeg leser det samme på alle de trådene om å bestille den. Blir litt forvirret på hvor jeg skal liksom poste for å spør noe om hvordan bestille osv.

Lenke til kommentar
Har noen av dere fått N95 8GB? Den kommer vel ikke før i Norge ved juletider ell noe sånt?!

 

Er flere fra forumene her som har bestilt fra importgsm.com. Såvidt jeg vet har en bestilt og fått fra ebay for en god stund siden, symbian pro fikk nylig fra importgsm.

Jeg og i alle fall 3 andre venter på mobilen fra importgsm.com

Lenke til kommentar

Hei, må si at det er en del skeptikkere her;) Dermed har jeg lagd en liten påminnelsesliste som får dere skeptikkere til å tenke litt klarere i denne mobilkåte tråden.

 

- Er det noen som har hørt om Paypal som betalingsmetode? Dette funker fett og er enkelt å bruke. Ofte foretrekker selger å bruke denne metoden. Rask og sikker metode.

 

- Å be selger om å skrive pakkeverdi til 30 dollar har en nytteverdi i form av sparte penger. Men medaljen har sin bakside, skjer det noe kødd/uhell ved frak vil man uheldigvis bare få igjen det som er pakkens verdi fra fraktselskapet. Og da nytter det ikke å klage til selger da han faktisk også taper penger på dette. Ergo vil man få igjen 30 dollar. Og da kan du likegodt be selger om å sende det som et "sample". Da blir det null toll.

 

- De aller fleste stor selgere(Power seller)på ebay er pålitelige folk. Tviler sterkt på at de får flere tusen til å gi de gode feedbacks hvis realiteten viser til noe annet. Dette er tross alt levebrødet deres. Jeg har hvertfall tvilen til gode hos disse selgerne, da jeg kun har gode erfaringer ved å kjøpe på ebay. Og når de skriver at det er et års garanti, så er det et års garanti! Skjer det noe kødd med tlf, så er jeg nesten sikker på at i 95% av tilfellene er det ofte bare en software oppgradering som skal til for å få løst problemet. Poenget mitt er uansett at jeg ser på tlfen som en forbruksvare, når tlfen er et år gammel har den sannelig gjort jobben! Resultatet av dette er at du havner i akkurat samme situasjon som du står i nå. Du henger over PC-en og googler intenst over den feteste telefonen på markedet. Ergo er det ikke noe vits med lengre enn et års garanti.

 

- Når det kommer til firmware er det noen datanisser som fikser detta, eller man kan gjøre det selv. Jeg har ikke peil, men etter å ha lest noen innlegg ser det ikke ut som om man trenger å være rakettforsker for å klare det. Jeg kommer sikkert til å spørre selv om detta og da er problemet mest sannsynligvis løst. I verstefall kan jeg leve med engelsk språkpakke da jeg har en grei forståelse for verdens mest brukte språk.

 

Konklusjonen er: Tør du ikke dette får du vente til over nyttår og kjøpe den med mva. til 6200nok (av disse pengene er 200kr til Eli Hagens sydentur). Derimot hvis du tør, får du en tipptopp tlf til den nette sum av 4000 nok, som i mine øyne er en liten investering i forhold til bruken av tlfen.

 

Lykke til folkens!

Lenke til kommentar
Poenget mitt er uansett at jeg ser på tlfen som en forbruksvare, når tlfen er et år gammel har den sannelig gjort jobben! Resultatet av dette er at du havner i akkurat samme situasjon som du står i nå. Du henger over PC-en og googler intenst over den feteste telefonen på markedet. Ergo er det ikke noe vits med lengre enn et års garanti.

 

Her har vi tydeligvis forskjellig mening. Jeg er stundent og bruker ikke 4 tusen på mobil hver jul. Dessuten er det kjekt med mer enn bare software garanti, fordi det faktisk er ganske vanlig å miste mobben i golvet eller lignende.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...