Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Hva skal jeg gjøre? (påkjørt)


ivanito

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

r1. Anmeld til politiet (Ikke for at det hjelper noe som helst annet enn at det kommer inn på statistikken, men det kan jo være greit).

2. Sett opp lapper på lyktestolpene i nærheten og etterlys vitner, det kan jo hende du har flaks..

3. Begynn å spare, dette må du betale selv for å fikse, dessverre, med mindre du klarer å finne vedkommende som har gjort det.

Lenke til kommentar
1. Anmeld til politiet (Ikke for at det hjelper noe som helst annet enn at det kommer inn på statistikken, men det kan jo være greit).

Den som kjørte på deg må melde ifra til deg eller politiet om skaden (leste nettop om det i teoriboka mi, for jeg holder på å ta lappen for tiden..). Så da er det vel faktisk en hensikt i å melde fra til politiet, for dersom den som kjørte på deg har meldt ifra til politiet så burde det jo ordne seg. Selv om sjansen for at han/hun har meldt seg selv er liten så er det jo verdt forsøket...

Lenke til kommentar

Opplebde det samme for noen år siden, akkurat ferdig med å restaurere bilen min. Midt på dagen på en Lørdags formiddag kom jeg ned til bilen som sto på parkeringsplassen var hele sjaførdøra trykket inn.

Det som var tragisk var at dette var den SISTE døra som fantes på markedet (ubrukt, og ny fra fabrikken) Hang opp lapper, utlovte dusør o.l. Aldri noen som meldte seg eller hadde sett noe.

At folk stikker fra etter slike episoder er ikke noe nytt, og dessverre er det den som er skadelidende som i de fleste tilfeller må påta seg utgiftene. Alt avhenger egentlig om noen så noe.

Lykke til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...