Gå til innhold

GA-P35-DS3R bedre overklokker enn GA-P35C-DS3R?


JaneATaber

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Trolig er det bare rykter - oc-forskjellen har ihvertfall ikke satt spor etter seg på nettet, etter det jeg kan se. (P35C støtter ddr3 + ddr2) For å få frem en forskjell må kortene settes opp nøyaktig likt, og det finner jeg ingen test på.

 

Tom's tester

 

 

Gigabyte har det med å strø om seg med revisjoner som bruker samme BIOS, men informasjon om forskjellen er ikke alltid like lett og få øye på... Begge kortene du nevner har sine revisjoner, og produsentene reviderer fordi det har betydning. Normalt går vi for siste revisjon pga. forbedringer, må vel "dypdykke" for å finne dem hos Gigabyte :ph34r:

Endret av Zink
Lenke til kommentar
Gigabyte har en historie for å slenge bokstaver i været

Mulig det, evt. så er de i godt selskap... hvem er værstingen tro; Intel kanskje, som trenger codename for ikke å

"drukne" i sitt eget varenummer? ;)

 

Dog, jeg sikta ikke til endring av modellbetegnelser her, men til revisjon av dem. PCB v1.0 - 2.0 - 2.1 - 3.3 osv. De betyr bl.a. ny eller fjernet funksjonalitet/ kompatibelitet/ stabilitet etc. endret støtte for CPU, FSB ++ offisielt eller inkognito.

 

Mange revisjoner hos Gigabyte har tydeligere forskjeller enn de som trådstarter spør om. Tror det hadde hjulpet både oss og Gigabyte hvis de markerte bedre hva endringene går ut på. Men de har vel en foretningsmessig grunn til å "mumle" slik da, for de er vel ikke helt bevisstløse heller... man spør seg selv. Å flagge revisjoner men ikke innholdet i dem virker litt rart. Uansett, de lager bra greier og bidrar til at Asus o.a. skjerper seg :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...