Gå til innhold

Ny Rock Opera: Ayreon - 01011001


Speik

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

Jeg syns at dette er det klart beste Ayreonalbumet, men jeg skal ikke uttale meg om noe som jeg ikke har så [veldig/i]mye peiling på. Jeg er ikke en som elsker synthoppsett,men det er kult å høre på. Og jeg syns ikke 01 er så nærme de andre platene i den sammenheng. Men,som sagt, jeg skal ikke påstå noe. Jeg fikk høre om Ayreon gjennom Symphony X. Slik ble jeg kjent med prog-verdenen, og har siden erfarft mye av Ayreon. Men ikke alt var like bra, mye psykedeliske synther ute og går. Kanskje det er fordi jeg er mest vant til Michael Romeos 100% perfekte mixede plater.

Ikke misforstå, det meste av Ayreon er dritbra! Men som alltid, med alle artister og grupper så er det noe som ikke er så vellyket. Men det er 01011001!:D

 

EDIT: Og den norske anmeldelsen av albumet var helt ræva,en som ikke har peiling, det er helt tydelig.

Endret av f9z
Lenke til kommentar

Det kommer til sist an på smak og behag. Jeg for min del syns det siste ayreonalbumet er dritbra, mens de andre var litt for psykedeliske. Men det sier jeg ikke sikkert, fordi jeg ikke har hørt gjennom alle platene. Romeo og Arjen er like gode produsenter. De holder bare på med litt forskjellige typer musikk, det er det jeg mener:)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...