Gå til innhold

Problemer med HP pavillion tx1000


Illyria

Anbefalte innlegg

Hei! jeg har en del problemer med en Hp Pavillion jeg kjøpte i august. Kan starte med det første som er mest irriterende. PC-en har et innebygd webcam, men jeg har ingen muligheter til å bruke det. Det er akkurat som det ikke eksisterer på maskinen. Men når jeg går inn på enhetsbehandling ser jeg at det faktisk er montert i maskinen. Men her står det at det "webcam vil ikke starte (kode 10)." Har prøvd å instalere driveren en del ganger nå, men til ingen nytte.

 

Det andre problemet er usb inngangene. Når jeg kobler til en minnepenn f. eks får jeg beskjed om at hvis jeg kobler til en inngang med USB2.0 vil jeg få høyere hastighet. Men det kan vel umuilg være at det ikke er USB2.0 standar på en så ny pc?

 

Det tredje problemet er skjermen. når jeg har "lokket" oppe er det veldig løst(vingler litt).

 

Kjøpte PC-en på elkjøp uten den så kalte "service garantien". men jeg har vel garanti på PC-en fordet? skal vel ikke måtte betale mer for å få det? I hvertfall så dro jeg dit for å få litt hjelp. Men det jeg fikk beskjed om var at hvis det er problemer med software går ikke dette på garantien, fordi det er noe du kan fikse selv. Men nå har jeg lett utrolig lenge etter en driver til dette webcam og usb, men ingenting fungerer. Hva i all verden skal jeg gjøre da, når det er umulig å få tak i riktig driver.

Når jeg tok opp dette med skjermen, lo han bare litt å sa "det er vel ikke så farlig!" Selvfølgelig er det ikke livstruende, men når man kjøper en pc til 10.000kr vil man gjerne at den skal virke korrekt når man tar den ut av esken, eller hva?

 

Håper noen kan hjelpe meg med hva jeg skal gjøre ;) Om dette faktisk er mitt problem eller om jeg har lovens lange arm på min side:p

takk for alle svar=D

Endret av Illyria
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

prob 1: Webcamerat er et standar problem på di maskinene. men vis du går i WINDOWS/ mappen så skal enn finne den der. For det er et problem med programvare etter nyeste oppdatering fra window.

 

Prob 2: viste eller xp du har?

 

prob3: det er som oftes bare en skru. Men ta og lever den inn på elkjøp. igjen vis det er iriterened:P det er 3års reklamasjon? eller er det 1?

Lenke til kommentar
Det andre problemet er usb inngangene. Når jeg kobler til en minnepenn f. eks får jeg beskjed om at hvis jeg kobler til en inngang med USB2.0 vil jeg få høyere hastighet. Men det kan vel umuilg være at det ikke er USB2.0 standar på en så ny pc?

Det er mulig du kan finne noen gode råd i denne tråden :)

Men inntrykket mitt er at Vista i mer eller mindre samtlige tilfeller vil gi USB 2.0 "Hi-Speed" om dette er tilgjengelig. Men det er mulig du må laste ned noen oppdaterte chipset/USB-drivere fra HP sine sider.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Jeg har også HP Pavilion TX1000 ( ver tx1280ae) med Vista og jeg synes den er ufattelig treg!

Lasting av Vista tar hundre år og filbehandling er sirup, får ofte "programmet svarer ikke" ved multitasking. Streaming av video fra mediaserveren på WLAN-G hakker ofte, selv på en Dlink Dir-655 router. Jeg kjørte full PCMark05 test på den og fikk hele 2295 points. Noen bedre?

 

Har dere opplevd samme med HP TX1000 og Vista ? Hjelper det særlig å oppgradere fra 1 GB til 2 GB ram ? Hvilken ramtype anbefalles da: PC5300 eller PC6400? Feks er dette en brikke som vil funke med TX1000?

 

Har ikke lyst å bytte til XP men føler jeg snart må gjøre det før jeg blir gal..

Endret av MortenS
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...