Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

hvordan monterer jeg spilleren min?!


MBarne

Anbefalte innlegg

Har strevd i timevis nå, men får ikke den driten til å fungere :no: . Har kjøpt en ny sony cd-spiller! Fikk med ledninger som passet fra cd-spilleren og til de gamle ledningene (en omformerledning på en måte), men spilleren vil ikke på. Har veldig lite peiling så alle tips og råd tas imot med takk :thumbup:

Endret av Audiguy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har byttet om den gule og den røde.

 

Har også prøvd med både den gule og den røde sammen!

 

Men funker ikke.... :cry: Tror snart jeg bjunner å grine! orker ikke å bjunne å fikle med ledninger fra batteriet og greier! Det skal jo funke eller hva?

 

ps: når jeg byttet om på den rød og gule så ville spilleren ta CD-er, men displayet på selve cd-spilleren vil ikke på og dermed til ingen nytte!

Lenke til kommentar

Snakker om sammentreff her. Har akkurat samme problem! Kjøpte en ny Sony spiller og koblet den til, men ingenting skjedde. Så titta jeg litt i brosjyra og bytta da om den gule og rød for å se om det funka. Da pep det, og cd-mekanismen fungerer, men den vil ikke slå seg på. Utrolig surt.

 

Edit: Er forresten en Audi 80 jeg har.

Endret av C_D_R
Lenke til kommentar

enten har sony lag søppel ellerså mangler dere tenningsstrøm eller konstant + begge to!

 

 

 

 

Prøv å måle med et multimeter:

Tenningen av:

1 om dere har strøm mellom den gule fra bilen og jord

2 om dere har strøm mellom den røde fra bilen og jord.

 

Hvis det er riktig har dere hittil strøm på en av de.

 

Sett på tenningen og mål spenningen mellom den av kablene det ikke var strøm på i stad og jord. Hvis det er strøm der nå er det sansynligvis noe feil med spilleren, siden det er slik strømmen fra bilen skal virke.

 

Men er det strøm der nå skal den som "følger tenningen på rød fra spilleren" og den som det alltid er strøm på på gul fra spilleren.

 

 

Har dere ikke multimeter / ikke greie på multimeter kan dere prøve følgende:

 

Prøv å koble begge disse alternativene

 

1 både den røde og gule fra spilleren inn på den røde fra bilen

2 både den røde og gule fra spilleren inn på den gule fra bilen

 

post-109812-1193862856_thumb.jpg

 

Får dere fortsatt ikke liv i spilleren etter dette, si ifra hva dere kom frem til under overnevnte test så skal vi se om vi kan guide dere videre.

 

Blæ.... mye skriving :) Lykke til

 

edit: omformulerte meg litt

Endret av espenal
Lenke til kommentar

Da er spillern oppe og går etter mye og å men!

Problemet var at i den kontakta som går fra bilen, den hvor strøm og jord og alt slik er, var det en ledning som var plassert helt alene i hjørnet, mens på den som følgte med spilleren var den tilsvarende ledningen plassert inntil de andre. Satt en god stund før jeg tenkte å prøve dette. Har da også bytta om plass på gul og rød.

 

På bildet har jeg tegnet sånn jeg mener. Den oppe er fra bilen, den under er på kontakten som fulgte med. Så jeg flytta på den fra bilen, and there was life;)

post-65892-1193946481_thumb.jpg

Endret av C_D_R
Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Ser nesten ut til å være et Sony/Audi problem dette her... kjøpte meg en Sony til Audi'en min i går, og har akkurat samme problem. Tar til seg cd'er, men ikke noe tegn til liv ellers. Har forstått det som at jeg da sannsynligvis mangler tenningstrøm, men er usikker på om jeg vil risikere å mekke alt for mye inni der. Regner med det er ting som kan svi seg litt om jeg kobler feil bak der. Skal en tur opp til serviceavdelingen på kalbakken etterpå. Håper det ikke blir for dyrt, for dette trodde jeg bare skulle funke helt uten videre. Måtte forklare meg for samboer pga det litt spontane innkjøpet av spillern, så jeg håper jeg slipper flere utgifter...

Lenke til kommentar
Hvilken årsmodell og type er Audi'en din da?

 

Har lite med Sony eller Audi gjøre dette her, bare snakk om riktig overgangskabel til riktig bilmodell, noe endel i tråden her tydeligvis ikke har fått riktig type av.

 

A4 2002 modell. Neida, har sikkert ikke med Audi og Sony å gjøre. Var sikkert bare en tilfeldighet. Stakk uansett opp på kalbakken og fikk en kar der til å kikke på det. Han fant kjapt ut av det, flyttet på en kabel, og vips så fuka det. Den får strøm uanhengig av tenninga nå, men det var eneste måte å gjøre det på uten å måtte legge opp ny kabel, så greit nok...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...