Gå til innhold

P1i - brukbar som enhåndstelefon?


bidz

Anbefalte innlegg

Er veldig nær og bestille meg en Sony Ericsson P1i nå.

Men lurer på hvordan denne er og bruke med 1 hånd? Noen som har denne telefonen som har erfaring med det? Klarer man f.eks. å svare på en melding man har fått mens man kjører bil, da helst med høyre hånd (siden venstre hånd som oftest er på rattet)? Kan man enkelt opprette og skrive meldinger med 1 hånd uten og må bruke stylus'en? Kan man enkelt finne fram til riktig kontakt med 1 hånd og ringe denne personen uten å bruke stylus?

 

Hadde virkelig satt pris på noen svar på dette!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Funker fint det. Kan hende det blir litt vanskelig i bil, siden man ihvertfall i starten må konsentrere seg veldig for å skrive, men etter et par ukers bruk, skulle det gå ganske smertefritt. Ikonene for ringing og meldinger er ganske så store, og det skulle gå fint.

 

Hvis bilen din rister veldig derimot, er det lett å bomme, for ikonene er ikke sååå store!

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1345t12

denne er identisk med m600i og den funker veldig fint med en hånd. du har jo rulleknappen på siden som er veldig fin å bla gjennom menyer og slikt med en hånd. den kan jo trykkes inn også når du finner rette applikasjonen :)

Lenke til kommentar

Ettersom rulleknappen er plassert på venstre side av telefonen er det naturlig at det er enklest å bruke den med venstre hånd. Jeg vil uansett ikke anbefale å bruke denne mobilen mens man kjører, ettersom man veldig ofte må trykke på skjermen i tillegg til rulleknappen, og fordi man ofte må se hva man gjør, ettersom skriften kan være litt liten, noe man merker spesielt når man kjører.

 

Å skrive tekstmelding er aldri en god idè å gjøre mens man kjører, men å motta en samtale er veldig enkelt. Å ringe noen går også greit, men forvent deg å bytte mellom rulleknappen og å trykke på skjermen, ettersom telefonen er litt kronglete der.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+1345t12

jeg vil nok fortsatt si at det er rimelig greit uansett. man blir vant med telefonen og hvor man lett kan gå og trykke for å komme hit og dit. vil fortsastt anbefale

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...