Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Osram lanserer nye pærer: Night Breaker (+90%)


gxi

Anbefalte innlegg

Jeg har aldri hatt noe behov for å teste Silverstar, da de fleste tester og omtaler har sagt at Philips Vision Plus (også +50%) skal være bedre. Philips generelt har hatt et bedre rykte enn Osram igjennom tiden, og har stort sett hatt overtaket. Ved lansering av noe nytt fra Osram har Philips relativt kjapt lansert noe som har kastet Osram fra toppen uansett. Jeg har brukt Philips sine pærer, ganske mange av dem, men ingen av dem (jeg har ikke testet X-treme Power, da disse ikke finnes for H1) har noen sjans på Night Breaker i lyskvalitet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Osram Nightbreaker er å få kjøpt på samtlige Shell-stasjoner i landet. Prisen er på 398 for ett sett med to pærer i.

Det fåes dog kun H4 pærer og H7 pærer av typen nightbreaker på stasjonen. Men standard H1-H7 pærer selges også på Shell over hele landet.

Sånn, det var dagens reklame:)

Lenke til kommentar

Virker som at det er noe varierende kvalitet på disse pærene ja, som Autoexpress sier. Men, det er uansett et stort løft for oss som ikke bruker H4/H7-pærer.

 

Jeg byttet ekstralysene mine i dag fra Blue Vision Ultra (beste man fikk for H3 da jeg kjøpte dem), til Night Breaker i dag. Så en ekstrem forskjell på lysmengden, men ikke noen forskjell på lysfargen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 uker senere...
.. da er det jo hakket bedre å kjøpe dem for 280kr pr. sett fra powerbulbs.com..

 

Husk da på at selvom de frakter gratis til Norge, så vil tollverdien som du selv sier være over 200kr og dermed må du betale mva, 70kr blir vel det på 280kr, så da øker totalprisen til 350,-

Men dette krever at du fortoller selv på nettet (https://fortolling.toll.no/Tvinn-Internett), husk at førstegangsregistrering kan ta opptil en uke mens du venter på brevet med brukernavn/passord fra Tollvesenet.

Er du ikke så smart, så venter du bare på meldingen fra Posten som sier at de har vært så snille og fortollet lyspærene dine for deg, og for dette tar de såvidt jeg husker et lite gebyr på rundt 100 kr eller noe. Og visp har lyspærene kostet deg 450...

 

Jeg kjøpte akkurat nå en to-pack Osram H7 Night Breaker på Torshov bilrekvisita, kostet 419,-

 

To ting jeg er usikker på:

1) hvorvidt fortolling på internett helt fritar deg fra fortollingsgebyrer

2) hva fortollingsgebyret til Posten er når det gjelder forenklet tollbehandling (verdi under kr 1.000)

 

 

Christopher

 

PS. På eBay får du H7 Night Breakers to-pack til £23.98 inkl frakt, som med dagens kurs skulle tilsvare rett over 250kr

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=150216280029

Du sparer jo ikke veldig mye i forhold til £25.95 fra powerbulbs, men...

 

PPS. Jeg forutsetter jo hele tiden at man følger lover og regler, og ikke får avsender til å justere ned den påtrykte vareverdien på pakken til tilsvarende under 200kr for å slippe hele problemstillingen med fortolling, eller at de skriver at det er en gave. For ikke bare er dette juks, men tollerne har blitt veldig flinke til å gjennomskue slike triks ved at de åpner pakkene og finner fakturaer inni, eller de ber om fakturakopi fra deg/link til f.eks. produktet på eBay

Lenke til kommentar

Hver gang jeg har besilt fra Powerbulbs med mer enn 200kr i verdi har det et eller annet sted blir stemplet på eska at den ikke skal fortolles, samt det har ikke vært klistret på noen lapp i det hele tatt med verdi eller tollinformasjon.

Endret av jonepet
Lenke til kommentar

nå har jeg installert Osram H7 Night Breaker pærer på fjernlysa i bilen, og det gav god forbedring på mørke veier! ser også når jeg kikker inn i lyktene at fjernlyset er litt hvitere enn nærlyset. kommer om tid og stunder også til å montere samme sort i nærlysa, er kjekt å ha når du kjører etter biler på mørke, våte når det regner. bare synd H4 kosta rett i overkant av 400 kr for et par :S. betalte 296 kr for et par med H7 på den lokale forhandleren av dekk/styling/stereo.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Lurer på å slenge noen slike i mopeden også, får se om det blir bedre lys enn de gamle pærene, syns ikke det lyser særlig bra fra før.

 

Men går det an å ha disse på en moped? Hvordan finner man ut om det er H1, H2, H3 osv?

 

Hva bør en regne med å finne på en moped? Er en HELT ny en.

 

Hva er best av Osram og Phillips sine pærer nå da?

Endret av Daniel_91
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...