Gå til innhold

Office 2003 og 2007 på samme pc?


even1337

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg går nå 2. året på videregående, og jeg har valgt IT som en av fire valgfag.

I IT-faget skal vi innom flere poster med tanke på både software og hardware, og akkurat for øyeblikket har vi begynt med databaser(access).

Problemet mitt er at læreren og stoffet blir gjennomgått i access 2003, noe som jeg ikke har og office 2007 er ganske annerledes med tanke på design og noen funksjoner.

Derfor lurer jeg på om det er mulig for meg å ha office 2003(access) samtidig som jeg har office 2007 på PC-en? Jeg vil helst spare på 2007-pakka siden jeg liker bedre funskjonene som følger med.

 

 

Even

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg har også begynt på vg2 og valgt IT, og lærer derfor også access på skolen (2003-versjonen). Men hjemme så har jeg office 2007, og jeg synes det funger helt fint. Det er faktisk ikke så veldig mye forskjell, så du skjønner fint hva du skal gjøre bare du setter deg litt inn i 2007-versjonen også. Det tar ikke lang tid til å vende seg til oppsettet av knapper osv..

 

Men uansett så kan du velge å spare på de 2003-programmene du vil ha under instaleringen av 2007. Hvis jeg ikke husker helt feil må du ta på "avansert instalering" eller noe sånt noe, og hake av for de programmene du vil spare på fra office 2003... ;)

Lenke til kommentar

ahh, jeg har nok kommet litt lenger enn det ja... kommet til kapittel 7 (hvis du har samme boka som meg, så veit du jo hva jeg har vært gjennom), men jeg har kommet dit fordi jeg har holdt på litt hjemme også da, for jeg synes det er intressant å holde på med det. Liker å lære nye programmer:)

 

Så jeg kan hvertfall lage databaser, fylle ut en del info i det, og lage skjemaer og rapporter osv.. du veit vel ikke hva det er for noe, men det finner du nok ut av etterhvert...:p

Lenke til kommentar

Min erfaring er at det er LITT problemer å ha ulike Office-versjoner. Både Word og Access kjører en "configuring office"-prosedyre hver gang du kjørte en annen årgang sist enn den du starter nå. Særlig Access insisterer på 10-12 minutter drit og splashscreen før den er operativ. Så ikke regn med å kjøre to årganger hyppig om hverandre eller samtidig hvis du ikke planlegger å begynne å røyke.

 

Excel derimot funker som ei kule alle versjoner og samtidig kjørende. Excel funker alltid som ei kule. Har ikke hatt bøll med Powerpoint heller når jeg tenker meg om.

 

HTH. Beste hilsen Harald

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...