Gå til innhold

Norsk offiser skal ha løsnet skudd i fylla


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette har nok blitt blåst litt ut av proporsjoner ja.

 

Men det er jo litt interessant å vite hva som har skjedd da; vådeskudd/uhell (Glock har jo i prinsippet ikke noen sikring), eller om det var en bevisst handling.

 

Man skal jo ikke ha en kule i kammeret når man er inne i leiren nettopp for å unngå vådeskudd, så noen regler har uansett blitt brutt her.

 

Men førstesidesak? Neppe.

Endret av Nonsens
Lenke til kommentar

Man kan vel ikke lenger legge noe vekt på at noe er et hovedoppslag. Har et inntrykk av at de nyeste sakene alltid havner på topp noen ganger. Jeg har i allefall sett langt mer uviktige saker som hovedoppslag.

 

Nok om det.

 

Hvem bryr seg? Jeg håper for guds skyld at det norske forsvaret bryr seg, noe det jo også virker som om at de gjør. Kombinasjonen alkohol, våpen og stress er sjelden en bra kombinasjon.

Lenke til kommentar
Sosialist Dagbladet..

9564619[/snapback]

For det første: Når du ikke skriver et innlegg som ikke er lenger enn to ord burde man kunne forvente at det er fritt for skrivefeil.

For det andre: Dette innlegget har ikke noen betydning, det er bare to løsrevne ord, som med en bindestrek kanskje kunne ha fått en mening. Når du heller ikke underbygger eller utdyper denne meningen (som forøvrig er fraværende i innlegget ditt i nåværende form) på noen som helst slags måte, har det heller ikke noen slags verdi i debatten.

 

Til trådstarter: Dette er da en viktig sak? Hva slags rutiner man har for håndtering av våpen i en av Norges viktigste institusjoner er ikke en bagatell. Hvis du løfter blikket ditt ser du at dette handler om mer enn et enkelttilfelle, og at dette muligens kan være et symptom på at personell i forsvaret vårt ikke vet hva de driver med, noe som ville være urovekkende med tanke på at de har ansvaret for nasjonens sikkerhet.

Lenke til kommentar
Hvem bryr seg egentlig? Er ikke dette litt teit å ha øvert på vg og db.no.?

 

 

så vi skal ikke altså få vite om at de norske drittungene der nede er for uansvarlig for å ha på seg våpen med skarpt i når de går på fylla?

 

det er vel igjen kanskje tid for en real våpenlovgivningsdiskusjon, hvorvidt soldater skal bli utstyrt med dokoster eller kanskje pepperspray i framtiden :p

Lenke til kommentar

Og det er ikke et problem at norske _offiserer_ drikker seg i NATO sitt hovedkvarter, der regelen er maks to bokser øl - dette til tross for at norske styrker i utgangspunktet har et totalforbud mot alkohol i Afganistan?

 

Er man så blottet for sunn fornuft at man fyrer av et dødelig våpen i alkoholrus etter flere år i militæret, fortjener man ikke annet enn å bli degradert til menig, bot og hjemsendelse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...