Gå til innhold

GTA 3 Vice City - Korleis komme videre? (PS2)


Anbefalte innlegg

Eg står fast i GTA 3 Vice City. Har kjøpt alle eiendommer, som f.eks. Malibu Club, Kauffman Cabs, osv..og har også gjennomført alle tilgjengelige oppdrag. Det skal gjenstå omtrent 50 % av spillet, som eg altså ikkje har gjennomført. Korleis skal eg komme meg vidare?

 

Kjedelig å vite at omtrent halve spillet gjenstår, uten å ha noen som helst anelse på korleis ein skal komme seg vidare...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

- Det siste oppdraget var å ta livet av narkobaronen på Starfish Island, etter det har eg kjøpt eigendommar rundt om i byn og løyst dei oppdraga som er knytt til desse... men no er det ikkje fleire eigendommar å kjøpe og eg finn ikkje nokon fleire oppdrag å løyse. Er begynt å bli jævla lei av å harve rundt i byn utan å finne ut av det... er det meininga eg skal samle inn ein haug med penger eller??

Lenke til kommentar

Du mangler nok sannsyneligvis et eller flere firmaer. Slet med det samme selv, til jeg oppdaget at jeg ikke hadde kjøpt filmstudioet.

 

Du må ha båtbyggeriet, bilforetningen, iskremfabrikken, filmstudioet, Kaufman Cabs, trykkeriet, Malibu og strippebaren (tror ikke det var noen flere? Lenge siden jeg spilte nå... 0 tv :cry: ). Du må dessuten utføre alle oppdragene du får på disse (tror ikke du trenger å fullføre "iskrem"-salgene og samlingen av biler, tror dette bare gir bonuser).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...