Gå til innhold

Harddisk program sjekker


Oxygen 07-12

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er umulig å spå levetiden på en enkelt disk så det du ber om her finnes ikke. Men: De fleste diskprodusenter har programmer som kan brukes til å sjekke om det er noe galt eller noe som tyder på at noe er i ferd med å bli galt. Sjekk produsentens hjemmesider.

9406625[/snapback]

Pc wizard estimerer levetid på mine hdd.

Lenke til kommentar

Det er gjettekonkurranse de luxe. Den kan like gjerne ryke i morgen. Slike programmer baserer seg kun på statistikk og det kan ikke brytes ned på en enkelt disk. Det blir som å slå kron og mynt 10 ganger og bli overrasket over at det ikke blir 5 av hver.

 

Bruk heller et program som sjekker disken ved hver oppstart, da får du ofte mulighet til å redde dataene før disken tar kvelden for godt. Hitachi har et slikt program (som muligens også funker på andre merker) og som nylig reddet meg fra å miste 200 GB med musikkopptak.

Endret av kjeklulf
Lenke til kommentar
Det er gjettekonkurranse de luxe. Den kan like gjerne ryke i morgen. slike programmer baserer seg kun på statistikk og det kan ikke brytes ned på en enkelt disk. Det blir som å slå kron og mynt 10 ganger og bli overrasket over at det ikke blir 5 av hver.

9406671[/snapback]

JEPP. Som med alt annet som skal gjøres,sees, vises inn i fremtiden blir alt ren gjetting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...