Gå til innhold

Ny pc. Krav!


Greva

Anbefalte innlegg

Hei! Jeg skal nå kjøpe meg en ny bærbar pc og har noen krav som jeg vil skal bli oppfylt, og samtidig prøve å få pressa prisen til det laveste!

 

Dette er kravene mine:

 

Prosessor: Intel Core 2 Duo T7100, 1,8 GHz

Brikkesett: Intel 965PM

Minne: 2048 MB (DDR2-667, to moduler)

Harddisk: Minst 100 GB

Grafikkontroller: Noe som støtter DirectX10 hvis jeg kan spille spill som Crysis osv, hvis ikke trenger jeg ikke dette. Hva med Nvidia GeForce 8600M GT (512 MB minne)?

Skjerm: 15,4" WSXGA+ (1680x1050)

Tilkoblingsmuligheter: Hadde vært greit å hatt hodetelefon/line in inngang eller utgang eller hva det nå heter, på siden, for enklere tilkobling av høyttalere.

Vekt: Under 3 kg

Pris: Ca. 10 000 kr inkl. mva.

 

Dette er altså kravene mine, og jeg ser da ikke etter pc-er med større prosessor osv, det skal være akkurat den og akkurat det chipsettet osv. Det jeg lurer på da, er om dere kan komme med tips som oppfyller mine krav, og til en så billig penge som mulig... Skal kjøpe raskt, så hadde vært bra hvis jeg fikks var så fort som mulig:P

 

Takk for all hjelp!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ok, men noen som kan komme med forslag? Og hvilket nettsted er best å kjøpe fra? Noen som har gode tilbud for tida osv? Er det stor forskjell på det nye chipsettet 965 i forhold til 945? Og hvilket merke er best? HP, Asus, Compal sine varianter +++?

Endret av Greva
Lenke til kommentar

Flere? Er Compal sine maskiner gode? Ser at de ikke vanligvis leveres med OS, koster jo fort mye mer når du skal ha med vista. På komplett ser jeg at de fleste får medfølgende bæreveske og mus osv.. Og OS, selvfølgelig! Er dette noe å satse på i stedet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...