Gå til innhold

Kjøler til Celly Tulatin


Fatso

Anbefalte innlegg

Hei er det noen har prøvd Coolermaster CB5-5G12?Trenger en ny kjøler til min celly 1.2 klokka til 1.6.Bruker nå en gammel Globalwin som støtter cpu opptil 800.Er det noen som kan anbefale en kjøler?Bør vere stillegående ha en enkelt festesystem og være plan.Har brukt orginalkjøler og Thermaltake Volcano II.Volcanoen bråker alt for mye uten å kjøle noe særlig bedre enn Globalwin`n.Orginalkjøleren er no dritt den er helt skeiv.

 

Fatso

 

[ Denne Melding var redigert av: Fatso på 2002-01-02 16:54 ]

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja jeg er i alle fall godt fornøyd.Maks temp ligger på rundt 50 grader.Så jeg satser på at en ny kjøler får tempen til rundt 40.Har vannvittig lyst på Coolermasteren,men det virker litt sprøtt at enn så liten kjøler med vifte på 10CFM skal fungere bra.

 

Fatso

Lenke til kommentar

Jeg har MSI 815 Ept Pro.Ganske så bra kort egentlig.Eneste problemet er at jeg ikke får kjørt minnet på 133 når cpu kjører på 100.Men det gjør jo ikke noe når cpu går på 1600 rett ut av pakka.Satser på at taisolen er mye bedre en Fhp08 fra globalwin.

 

Fatso

Lenke til kommentar

Fatso: Jeg fikk nettopp ødelagt prosessoren min, da CoolerMaster-viften stoppet helt plutselig, etter ca. én måneds bruk. Den kom aldri i gang igjen etterpå. Viften som CoolerMaster hadde brukt på denne kjøleren, var av merket Innovative.

 

CoolerMaster sine kjølere har alltid vært av ganske laber kvalitet, men dette tok kaka, så jeg kommer i hvert fall aldri til å kjøpe CoolerMaster igjen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...