Gå til innhold

Holdbarhet på pasta i romtemperatur?


dimetho

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har pasta som har stått i en kjele med lokket på, i romtemperatur, i nesten to dager nå. Den ser fin ut, lukter helt normalt, så lurer derfor hva som er holdbarheten på slik mat? Er det bare å varme den opp igjen, så kan det spises, eller er det noe som burde hives? :hmm:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du burde nok kasted den for 36 timer siden hvis ikke mere.

 

Bakterier formerer seg alt for fort ved romtemperatur.

Selv om du nok dreper mye ved å kommer over 70 grader.

Så har det gått såpass lang tid at det er dyr oppi der som tåler mere enn 70 grader.

Hiv og kok nytt :p

Skrevet

At maten er helsefarlig er én ting, en annen ting er at pasta som blir stående får en heller ubehagelig konsistens: pastapartiklene, det være seg skruer, "sløyfer", makaroni eller noe annet, klumper seg sammen og blir uappetittlige. Kok ikke mer enn du har tenkt å spise der og da.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...