Gå til innhold

RSS newsfeed som f.eks. på flyplasser?


handsoff

Anbefalte innlegg

Hei.

 

Er det noen som har peil på hvilken programvare som brukes f.eks. på flyplassene for å vise RSS feeds på alle flatskjermene rundt om kring?

Tenker da på noe som kan vise RSS nederst på skjermen som en scroll.

 

Evt. om noen har forslag til programvare som kan brukes?

 

-

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prøv Easy Desk Ticker, http://www.download.com/EasyDeskTicker/300...tml?tag=lst-0-5

 

edit: Slenger på et ekstra spørsmål her jeg. Har kikket etter en programsnutt som kan vise en newsticker på skjermen jeg også, men ser helst at den viser artiklene/overskriftene hver for seg, på samme måte som i denne java appleten: http://www.appletcollection.com/newsticker.html . Det var ikke lett å finne gitt.

 

Dette skal i prinsippet ikke brukes for å lese RSS-feeds, men til å legge ut infoticker på en storskjerm i en produksjonsbedrift, så programmet kan gjerne ha en innebygd funksjon for å generere info som skal legges ut. Men en RSS-leser som har liknende visning går selvfølgelig an det også, det er ikke noe problem å lage en enkel feed.

Endret av teq
Lenke til kommentar

Har lett høyt og lavt uten hell, ser ut som jeg må slå meg til ro med Easy Desk Ticker. Dette fungerer i og for seg bra, men det er irriterende at programmet tar opp plass i oppgavelinjen, selv om dette ikke er av betydning for min applikasjon.

 

Har kikket litt på redigeringsprogrammer for RSS-feeder, og syntes Alnera FeedWorkshop http://www.alnera.com/en/ virket enkelt å bruke, noe som er viktig i mitt tilfelle. Dessverre fungerer ikke FTP-funksjonen ordentlig, og da blir det ubrukelig. Et annet program som falt i smak var ExtraLabs' Feed Editor. God FTP-funksjon, men dette programmet lager skrot av norske tegn, og er derfor også ubrukelig. Noen som har tips på brukbare program? Det er altså snakk om å lage en enkel RSS-feed med kun tekst.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...