Gå til innhold

Den store Dell XPS 1730 tråden.


Anbefalte innlegg

Santa Rosa chipsete er laget for en grunn. Det utbedrer og støtter nyere og bedre teknologi og har større hoderom enn forrige generasjon. Det er vanskelig å si det stort tydeligere enn som så altså. At du ikke er enig er jo greit..men faktum er jo at ny generasjon har en lengre fremtid enn forige....så enkelt er det bare.

 

For noen er det veldig viktig å kjøpe hardware som er i startgropen for sin teknologi, isteden for å kjøpe noe som er på slutten.

 

AKIRA

Endret av AKIRAx24
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hatt en liten titt på den maskinen i dag, den er jommen meg noe av det mest glorete jeg har sett noen gang, rene juletreet med alle LEDs'ene. Du kan justere fargen på hver LED-seksjon individuelt, så du kan forsåvidt mikse som du vil, om det er det du er ute etter, men fysj og fy..og når den er av er den ikke så mye penere akkurat. Men men.

 

1330 derimot...det er nesten helt utrolig at de er maskiner av samme leverandør i samme serie, for DEN er en sexy liten sak det. Oser kvalitet, skjønt tastaturet kjennes litt plastikkaktig og billig. Av en eller annen grunn har 1330 HDMI utgang (uten lyd visstnok) mens 1730 ikke har det.. med mindre det vi kikket på var spesielle testeksemplarer eller noe..

Lenke til kommentar

I morgen får vi se 27.august i europa.

 

1730 kommer ikke med 8800gt, Nvidia har store problemer med varmeutviklingen til 8800, Derfor har de en løsning med og kjøre 8700go SLI. Prisen på dette i norge (om det kommer) vil nok ligge ett stykke over 20 000.

 

Det at 1730 er basert på Santa Rosa betyr ikke at 1710 er utdatert. 7950gtx er det råeste kortet man kan putte i en laptop for tia, det har det vært en godt stund også. Ytelses forskjellen fra SLI 8700go er nok endel bedre enn ett enkelt 7950gtx men prisen er nok langt ifra verdt det.

 

Jeg sitter og venter på at min 1710 skal komme i posten, som jeg har betalt 18 000 for. Så langt har dx10 gjort spell tregere så jeg satser på dx9 fram til 08, så får vi se hva nvidia sier om 8800go versjonene sin.

Det kommer også en ny Nvidia GPU i 2008 som også blir utviklet for laptopper, vi får se hvordan det blir.

Lenke til kommentar

Må si bildene på denne linken gir et bedre inntrykk: :)

 

https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=818688

 

Er ikke så forbannet ille, pluss kanskje den ser bedre ut i virkeligheten? Venter på de offisielle presentasjonsbildene jeg, selv om den sikkert ikke får "m1330-design" klasse over seg.

 

Jeg hadde i hvertfall ikke kjøpt gamleversjonen rett før lansering. Skal jo mye til for å ikke slå den gamle bølgeblekk looken (Minner meg om 20-30 år gamle løer, ikke akkurat high end mao.) I tillegg kan jo den gamle bestilles i ettertid om den nye ikke blir bra nok.

 

Nei folkens, jeg synes den nye ser ut til å bli mye bedre enn den gamle versjonen. Jeg stiller meg også litt skeptisk til å entusiastisk dedikere en ny tråd til flaggskipet av laptoper for så å kritisiere den i stort monn. Det ødelegger bare for andre og design er i stor grad subjektivt! :thumbdown:

 

BTW: 8800 like rundt hjørnet :w00t:

http://www.hardware.no/nyheter/baerbar_pc/...baerbare_/42574

Endret av Sly82
Lenke til kommentar

Released blir den nok idag ja .. men den er nok ikke på hjemme sidene før om ett par dager. Release presse konferansen er idag, men salget har du nok ikke mulighet for før om ett par dager.

 

Skal vi anta en pris ? jeg vil si for den strippa versjonen får du den for 15-18 000 skal du ha SLI 8700M GT med en kæmpe CPU må du nok drøyt opp mot 25 000

ca tipping

Endret av Imsdalo
Lenke til kommentar
har dere funnet noen artikkler om lanseringen i dag?

9373305[/snapback]

 

En del info her: LINK

 

Kort oppsummert: Den ble ikke lansert mandag. Kanskje onsdag. Eller i slutten av september for privatkunder med utsending i slutten av oktober...det er lenge til det.

 

Forøvrig noen nye offiselle bilder av maskina lenger ute i tråden. Ser mye bedre ut enn fryktet.

 

Mvh Olav

Lenke til kommentar

Hmm det var jo synd, men men. Kanskje de forsøker å forbedre seg litt på leveringstid da etter de først har gitt ut offisiell info om maskinen og lagt den ut for salg. Bedre det enn å ha mange folk som misfornøyd går rundt å venter etter nok en utsettelse. Dog, siden de kan levere andre maskiner så skulle det være fullt mulig å levere xps m1730 også, kanskje de har planer om å ha go8800 som et valgalternativ ved lansering, 8800 sli kanskje... hehe da snakker vi en koloss av et strømadapter i tilfelle ;)

 

Fire forskjellige farger?

http://s239.photobucket.com/albums/ff149/R...urrent=1730.jpg

Endret av Sly82
Lenke til kommentar

Ærlig talt... den kan ikke se sånn ut, min xps 1710 er da sinnsykt mye flottere å se på enn det beistet der.... håper virkelig de endrer på looken før lansering.

 

Og i tillegg mangler den mye av snacks som gjør 1710 skambra?? Ingen docking spor, og kun 1 skjermutgang til Dvi? jeg bruker både Vga og Dvi for å kjøre 2 skjermer i docking, så det blir jo umulig om jeg skal "oppgradere" til 1730.. syns det er heller dårlig å fjerne såpass viktige funksjoner i en Xps maskin som liksom skal være nyere og bedre.

Endret av cybertrec
Lenke til kommentar
en eller annen dell PC kommer med 8800 har jeg lest (i følge hardwaren.no)

Så, kanskje den kommer med 8800, men 8700 SLi høres bortkastet ut med tanke på at 8800 antagelig vil gjøre det bedre, eller?

 

18k for strippa versjon hørtes litt mye ut da men.

9371971[/snapback]

 

 

Jeg vil nok tru at prisen for den billigste versjonen kommer til og ligge fra 16 000 + antaglig med 8700gt som kort.

 

1730 skal være mer moderne men, som cybertrec poengterte, Ingen docking spor og kun 1 skjermutgang til Dvi. 1710 lenge leve. OM de skulle levere 8800GO blir det ikke sli, skal ikke være nødvendig og drasse med seg en trafo med laptoppen :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...