Gå til innhold

Batteri til IXUS kameraer (ixus v2)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei du!

 

Jeg har Ixus 330 som bruker det samme batteriet som V2. Jeg kjøpte meg ett ekstra batteri for ca 400 kr. Dette fordi at jeg var lei av å hele tiden måtte små lade batteriet for å være sikker på at jeg hadde nok strøm på turene mine. Jeg kjøpte kameraet i slutten av mai og har nå tatt 9000 bilder med kameraet. Jeg merker at det nye batteriet mitt (kjøpt i oktober) varer litt lengre enn det gamle, men ikke mye. Har ikke merket særlig til dårligere ytelse på hverken av batteriene.

 

Hvor lenge batteriet varer avhenger av bruk og temperatur som sagt. Jeg har selv tatt 160 bilder på en fest før batteriet var tomt. Da ble alle bildene tatt med blits og bruk av LCD skjerm i romtemperatur. Kameraet ble slått av og på ca 30 ganger tipper jeg.

Lenke til kommentar

Litium-Ion batterier har nesten ingen minneeffekt i det hele tatt, og skal normalt vare lenge, selv om man klattlader batteriet. Ni-MH batterier, som er vanlige i mobiltelefoner og trådløse, varer derimot sjelden mer enn 2-3 år, og det er enda verre med Ni-Cd. Slikke batterier brukes nesten aldri i digitalkamera, kanskje med unntak av kameraer som benytter oppladbare AA eller AAA batterier.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...