Gå til innhold

To bilder fra Berlin


si

Anbefalte innlegg

Gauklerfest: Liker godt dama med den røde paraplyen. Måtte vente ganske lenge på at den litt mindre stilfulle venninna hennes skulle fjerne seg fra bildet.

 

 

 

 

Himmel: Jeg synes det går mange på dusinet av sånne himmelbilder, men dette var liksom så tacky at det ble litt kult. Kunne vært coveret på en ungdomsskolebibel.

 

 

 

 

Jeg har så og si ingen erfaring med digitalfoto og redigering av bilder, dersom noen tar seg tid til å gi noen tips så setter jeg veldig pris på det!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det første bildet var jo helt herlig absurd. Aner ikke hva Gauklerfest er for noe, men dette bilde er jo helt rått. Kunne kanskje har tonet ned høylyset litt selvom jeg ikke syns det gjør så mye at det er litt utbrent på discokulen. Det ser kanskje litt skjevt ut også, men det er kanskje bare perspektivet som gjør.

Lenke til kommentar

Det juleaktige bildet av den diskokulen med paraply likte jeg veldig godt. Jeg liker slike litt absurde blandinger som det repressenterer. Stilig utnyttet fargebruk med det blå/gråe brutt opp av litt rødt, grønt og gult. Veldig rent og stilig, faktisk.

Jeg vet at 19 år en lang tid å være borte fra en by som Berlin, men selv om mitt siste besøk var i 1988, så vil jeg hevde at ingen av bildene gav meg veldig mye Berlinfølelse. Er det ikke mulig å få gjort noe spennende med de klassiske settingene som Brandenburger Tor eller den gravide østers, eller er de for utbrukt nå? Martin Gropius Bau husker jeg også som et spennende bygg, eller var det bare jeg som var så voldomt opptatt av Bauhaus på den tiden.... :whistle:

 

Rått julekort er det uansett :thumbup:

Endret av PMnormal
Lenke til kommentar

Takk for tilbakemeldinger!

 

Jeg har ikke gjort noe med lyset, så kula var nok litt utbrent allerede i kamera. Det eneste jeg har gjort er å øke metningen bittelitt for å få mer av det røde og grønne, pluss gjort det litt skarpere. Picasa er det eneste jeg har å leke med, så da blir det ikke så fryktelig avansert...

 

Det burde definitivt være mulig å komme hjem fra Berlin med mer enn dette på minnekortet, ja. Hadde SRL-kamera med også (ikke digitalt) så jeg brukte mest det. Kameraet jeg brukte her var noe crappy greier kjæresten min fant på veien for årevis siden. Får vel dra tilbake og knipse mer! Og det burde jo du gjøre også, PMnormal, hvis det er 19 år siden sist!

 

Har ikke tenkt på det med julekort, god idè :thumbup:

 

-si-

 

Gauklerfest er forresten en slags gjøglerfestival i Berlin.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...