Gå til innhold

Xbox chipping i østfold område(feil på xboxen)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ingen her som veit??

9000323[/snapback]

 

Husk å si fra om problemet gjelder en Xbox av den gamle typen eller en Xbox360. Jeg antar utifra beskrivelsen av problemet at det her er snakk om en gammel Xbox.

 

Feilkode 14 betyr at Xboxen ikke klarer å laste inn dashbordet (dvs: Xboxens "meny")

 

Vanligvis skyldes dette at det enten mangler filer eller har oppstått en hardware feil på harddisken. Hvis Xboxen ikke er modifisert er det mest sannsynlig det siste som er tilfellet.

 

Desverre er det ikke bare bare å bytte harddisk i en Xbox ettersom hver Xbox har en harddisk som er låst til hovedkortet. Derfor trenger du låsekoden fra hovedkortet for å låse/åpne den nye harddisken du evt ønsker å sette inn. Denne låsekoden vil du ikke (uten større om og men) klare å få tak i nå som Xboxen allerede er ødelagt.

 

Det du derimot KAN gjøre er å få noen til å installere en modchip for deg. Med en modchip i maskinen trenger du ikke lenger å låse harddisken, og du kan derfor sette inn en hvilken som helst harddisk i den. (Mange foretrekker derfor å sette inn en litt stor harddisk på 250GB eller mer, selv om det vil koste en god del ekstra) I samme slengen får du dessuten også tilgang til en modifisert Xbox som kan brukes til langt mer enn en vanlig xbox kan.

 

Ulempen med en modchip er at prisen for å få noen til å gjøre jobben kan være vel så høy som å faktisk kjøpe en ny Xbox brukt (har sett fullt brukbare brukte Xboxer helt ned i 325 kroner stykket, og da fulgte det faktisk også med et par spill og 2 kontrollere på kjøpet, men en mer vanlig pris vil nok være rundt 5-600 kroner)

 

Bare husk at en chippet xbox kan også brukes som mediasenter, og du kan laste ned all verdens programmer til den fra nettet, som du overfører til den fra PC'en din via FTP, så en chippet xbox har en tilleggsverdi som du også bør ta med i betraktningen.

 

Vet ikke om noen i Østfold som installerer modchiper, men du kan jo evt be dem om å sende deg en PM hvis du er interessert i å komme i kontakt med noen av dem.

Endret av Asmodeus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...