Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Folk må lære seg å bli litt mer alpha. Punktum. Changed my life.

 

Lettere sagt enn gjort.

Det var veldig beta sagt.

Hadde jeg vært en hypermaskulin superbedårer hadde jeg sikkert hatt et knallbra comeback, men det har jeg ikke. Uansett, poenget er: de som er "alfa" har allerede skjønt det, og de som ikke er det lærer ingenting nytt av at noen sier "lær deg å bli litt mer alpha", så da er spørsmålet mitt hva som er poenget med slike poster. Å verbalt slå seg på brystkassa og vise seg fram?

 

På en annen side er det å lære seg noe helt gratis, og åpent for alle bare en har læringsmateriellet. Neon må jobbe mer enn andre, men i utgangspunktet er det noe alle skal få til.

Lenke til kommentar

Har kommet over en jente som jeg er blitt skikkelig forelsket i. Men jeg føler ikke helt at jeg får det til.

 

Hittil har vi flørta ganske mye over sms, og hun har vist mye interesse over sms.

 

Jeg ser henne hver dag iom at vi går på samme skole, men vi sier nesten aldri noe til hverandre. Det blir sjeldent mer enn et hei i ny og ne. Men nesten hver kveld flørter vi litt på sms. Jeg har snakka med noen av guttevennene hennes og de sier det virker ikke som hun er vant til å være med gutter så mye og at hun virker veldig usikker.

 

Jeg har skjønt at jeg må ta action så vi har jogga mye sammen og prata en del. Det rare er at når bare vi to er sammen så snakker vi mye sammen, vi ler og har det gøy, men når det er flere enn oss rundt blir vi på en måte helt fremmede for hverandre.

 

Jeg tror kanskje det er jeg som må ta grep snart før forelskelsen hennes går over. Hun venter vel kanskje på at jeg skal ta det til the next level dvs kysse. Vi har tross alt fått inn en del kino allerede.

 

Jeg merker hun ofte blir nærvøs når vi er sammen. Er dette noe jeg burde påpeke og fortelle henne at det ikke er noe å være nærvøs for?

 

Noen tips på hvordan håndtere usikre jenter? Eller er det jeg som kanskje er for usikker slik at det smitter over på henne?

Lenke til kommentar

Man burde kanskje skille ut en tråd for råd om kjærlighet og jenter og slikt, slik at denne tråden får handle om sjekking på et nivå over det helt grunnleggende.

 

Raijin: Jeg har ingenting imot at dette er en introduksjonstråd til sjekking, men man kan ikke bare slenge inn HB7.5 og KINO i et brev man ville sendt til Topp og kalle det relevant. Dette burde være introduksjonen til å se på jenter som ufarlige og interesserte og få gutter til å åpne øynene for hvor lett det kan være, ikke en tråd hvor man har sendt lapper i O-fagstimen og lurer på hva man gjør videre.

Endret av Dorian Gray
Lenke til kommentar

Dorian, jeg har aldri sagt at det er slik tråden burde være. Jeg konstaterer ganske enkelt hva essensen av denne tråden er. Realiteten er at når deltakerne i denne tråden når et visst nivå flytter dem seg over til et forum dedikert til emnet. Et internettsamfunn som er bedre rustet til å fasilitere den personlige utviklingen hos hver enkelt.

 

Men selvsagt, du er hjertelig velkommen til å forsøke å forandre tråden til det du ønsker at det den skal være.

Dog, med historien som veileder, kommer denne tråden til å fortsette å være en pratetråd, med periodiske innslag av diskusjoner om etikken i pu og ikke minst overgangene mellom hvilken pu-retning som er in for tiden. Og selvsagt de obligatoriske innslagene av KJ.

Lenke til kommentar

Jeg har ingenting imot at det er en pratetråd, en diskusjonstråd om etikken i PU eller overgangene mellom PU-retninger. Jeg har heller ikke noe imot KJ. Jeg spør bare om vi kan flytte "Jeg er 16 og forelsket i en HB9, hva gjør jeg?"-innleggene til en annen tråd, da de egentlig ikke har noe med PU å gjøre. Å spørre om råd for å få "hun ene jenten i klassen jeg liker" er ikke PU, men det er et rettferdig spørsmål som fortjener svar i en tråd dedikert til formålet.

Lenke til kommentar
Å spørre om råd for å få "hun ene jenten i klassen jeg liker" er ikke PU

 

Da må jeg spørre, hva er pu?

 

Tittelen på tråden er "Sjekketråden". Hvem er bedre rustet til å hjelpe karen enn sjekke-ekspertene her i tråden? (sleng på en klype ironi) :D

Endret av Raijin
Lenke til kommentar
Å spørre om råd for å få "hun ene jenten i klassen jeg liker" er ikke PU

 

Da må jeg spørre, hva er pu?

 

Tittelen på tråden er "Sjekketråden". Hvem er bedre rustet til å hjelpe karen enn sjekke-ekspertene her i tråden? (sleng på en klype ironi) :D

Joda, men folk må da for guds skyld lese første-innlegget! Virker som folk er sånn "ooo, sjekketråd med 700 sider *skippe til bakerste side* Jeg er så betatt av hun jenta jeg kjørte forbi på bussen en gang! Jeg trenger hjeeeeeeelp, selv om jeg sikkert aldri treffer henne igjen! KAN IKKE LEVE UTEN HENNE!1!"

Lenke til kommentar
Å spørre om råd for å få "hun ene jenten i klassen jeg liker" er ikke PU

 

Da må jeg spørre, hva er pu?

 

Tittelen på tråden er "Sjekketråden". Hvem er bedre rustet til å hjelpe karen enn sjekke-ekspertene her i tråden? (sleng på en klype ironi) :D

Jeg regner PU som generell sjekking, ikke spesifikk sjekking. Kanskje det henger igjen fra da jeg først ble introdusert til konseptet og fikk beskjed om at det ikke hadde med å få hun ene jenten, men heller å få ti andre jenter som er minst like bra og underveis forstå at en crush ikke burde ta knekken på deg. Når man var ferdig med disse ti andre jentene, hadde selvtillit, visste at man var god nok og hadde fått skikk på seg selv så ville ikke hun første jenten som startet rabalderet være et problem.

 

Mange her inne kan gi kjempegode råd til slike som ønsker å få seg hun ene jenten, jeg klarer bare ikke å se relevansen til tråden og det jeg føler den generelle PU-ånden er. De samme ekspertene kan selvsagt svare i den andre tråden også, men jeg føler at vi burde skille mellom to typer nykommere:

1. "Jeg har lyst til å bli mer selvsikker/få napp oftere/bli en bedre versjon av meg selv" og "Hvordan kan jeg komme over akkurat dette hinderet?" og "Hvordan håndterer dere disse situasjonene som kan oppstå av PU?"

2. "Jeg er forelsket og lurer på hva jeg skal gjøre" og "Hun skrev "Klem" i en SMS, er vi sammen nå?"

 

Det har ikke noe med nivået å gjøre, kun emnet.

Endret av Dorian Gray
Lenke til kommentar

Nikken, jeg kom på nå.. Jeg har ikke peiling på hva som står i første-innlegget. Måtte faktisk sjekke det nå. Førsteinnlegget har forandret seg mye opp gjennom-tidene. Men ja, står mye bra der. Og det står det som man egentlig trenger å vite. Gro baller, gå bort og ta kontakt. Dog, som Dorian tidligere nevner, er det ikke alle som er i stand til det, eller som ønsker mer spesifikke retningslinjer for ting man kan si og gjøre.

 

 

Dorian, hahaha, lattis eksempel :D

Jeg liker ikke å gjøre dette, siden vi av prinsipp er uenige, men ja, du presenterer et godt argument og jeg er enig i at slike spørsmål kan egentlig bli delegert til førsteposten eller egne tråder :)

Lenke til kommentar
Er jeg den eneste som begynner å bli lei disse standar-spørsmålene?

 

r0lf, les førsteposten og litt rundt i tråden. Men mine 5 cent: er ei jente usikker så leder du henne. Ta kontroll istedet for å vente på at hun skal gjøre det.

haha, vilt. og du som bæda meg på grunn av akkurat samme skiten. creds

Kiddo, du bør ha faktaene dine klare.

 

For å quote posten hvor jeg "bæda" deg:

Er det bare jeg som har lagt merke til at KAKEGUTT ikke har noe nyttig å si i denne tråden?

 

De siste postene hans fikk meg til å undersøke litt nærmere, så jeg gikk gjennom innleggene hans i denne tråden (curiosity killed the cat, but not me!). Jeg fant faktisk ikke et eneste relevant innlegg, bortsett fra bittelitt om øyekontakt. Resten av postene er preget av pubertal umodenhet og patetiske forsøk på enkle hersketeknikker.

 

Så, KAKEGUTT, hva om du poster noe nyttig eller holder deg vekk fra tråden i det store og det hele? For jeg begynner hvertfall å bli lei usaklighetene...

 

Jeg vil overhodet ikke si punktet jeg "bæda" deg på, er likt dette.

Lenke til kommentar

Nå som det endelig var kommet litt luv inn i tråden kommer du og resirkulerer misantropien din, Frigata. Vi har fått med oss at du har mistet tiltroen til mennesker generelt og kvinner spesielt.

 

Dette er kanskje galt sted å spørre, med tanke på at mange av dere etter all sannsynlighet har ganske stor hyppighet på partnerskifte, men er det noen her som har hatt commitment-issues og kommet seg over dem? Gresset er grønnere osv. Det har slått meg at jeg er ganske hardt råka av dette, og det hadde sikkert vært befriende å bli litt mindre rastlaus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...