Gå til innhold

Anno 1503, økonomiproblemer!


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen! Noen her som spiller Anno 1503? Synes selv det er et bra spill, til tross for alderen. Si fra hvis noen vil spille online ;)

 

Har et problem her

I spillet har man en sum av hvor mye man får inn, og hvor mye man bruker, hvordan i all verden får man det her på pluss-siden? Handler det om å bygge masse stalls og selge mat og diverse til innbyggerne? Vær så snill, hjelp meg her!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har bare spilt 1603 (02 ?) og det var slik som de tidligere by-bygge spillene (caesar, 2,3,pharao,zeus,etc) at du "MÅ" bygge slike "blocks" med hus, slik at hvert hus blir oppgradert mest mulig på minst mulig plass, og at dette i grunnen var eneste måten å gå i pluss på

Det lille jeg spilte av 1603 var og slik, men det var en mye finere balanse mellom hvor mye utility bygninger (dvs alt som ikke er vanlige hus) og hvor mange hus du måtte ha, hvor det i de tidligere nevnte spilla ikke var så vanvittig viktig å ha alt perfekt balansert.

Anno serien av by-byggespill krever en bedre balanse

 

Her er en tråd om eksempler på slike "blocks" i spillet Zeus

 

http://caesar3.heavengames.com/cgi-bin/cae...ct&f=12,320,,20

 

Ved å bygge en block slik vil hvert hus bli maksimalt oppgradert og du får mest mulig folk på minst mulig plass, og jo bedre hus jo mer betaler hver person i skatt

Anbefaler at du leter opp noe tilsvarende for Anno spillet ditt og bygger husene i slike blocks, da er du iallefall langt på vei til å gå i pluss

Endret av Jokque
Lenke til kommentar

Husker jeg også slet med dette da jeg spilte spillet for lenge siden, men jeg husker ikke hva jeg gjorde for å bedre det siden det er så lenge siden. Men har du vurdert det nyeste Anno-spillet? Anno 1701? Det er veldig bra, og det er ikke mye forskjell fra 1503 så du hopper omtrent rett inn i spillet og spiller som om det var 1503. Har spilt det spillet veldig mye i det siste, og kan anbefale det på det varmeste, absolutt verdt det. :)

Endret av Brian_N
Lenke til kommentar

I spillet du tenker på? Nå husker jeg ikke helt hvordan 1503 var siden det er så lenge siden, men 1701 tror jeg ikke er så forskjellig fra 1503. Det er fortsatt slik at du bygger trehytter, sauefarmer osv til å samle inn råstoff, og etterhvert som det flytter inn rikere og rikere folk i byen din vil du tjene mer penger. Så etterhvert bygger du mer og mer "avanserte" bygninger.

Lenke til kommentar

melee? Tror det er en del vekt på gunpowder muligens, men bare prøv spillet. :D

Jeg må ærlig innrømme at jeg har vært lite borti militærdelen av 1701, dette kommer av at jeg liker å bygge store byer på mange øyer, og satser på å få en perfekt by osv. Militærmakten har jeg ikke gidda rett og slett så mye enda.

Endret av Brian_N
Lenke til kommentar

Man kan like så godt spille 1701 om du har tenkt å begynne nå. Så å si det samme med bedre grafikk..

Selv sugde meg på millitær delen, så jeg overtok alt sakte men sikkert økonomisk. Pressa prisene høyere og høyere. tok over øyer sakte med spionasje og sabotasje. til slutt sørget innbyggerene til motspillerene at de ødela seg selv...

 

Jeg ble støtt og stadig erklært krig mot, men da ble alle andre spillerene sure på denne personen og erklærte krig mot han igjen. så alle andre kjempa krigene for meg..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...