Gå til innhold

Hjelp til å kjøpe høytalere.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke kjøp Klipsch. Har hatt dem selv, 2.1 versjonen. De er overpriset og ikke så bra som man skulle tro med tanke på alle de positive omtalene. Første settet jeg fikk var dessuten defekt, men støy i satelitten med har kontrollpoden som ikke finnes i den andre, i tillegg til at venstre og høyre utgangen var ubalansert (venstre var alltid lavere enn høyre, eller var det omvendt, husker ikke....)

 

Også deres 5.1 settet er fullt av problemer. Kompisen min i USA måtte bytte 2 ganger pga. defekt, og det 3. settet han fikk nå er heller ikke problemfritt, men han gadd ikke å bytte mer.

 

Bruker nå selv Logitech Z-560 som jeg mener låter bedre enn Klipsch sine etter min smak, men jeg har også hørt på det nye Creative 550D settet som er enda bedre!

 

Vet ikke helt om du vil ha 4.1, 5.1 eller 6.1, men både Logitech sine toppmodeller og de nye fra Creative (ikke Inspire serien!) er mer enn gode nok til å være godkjent. Når det gjelder 4.1 høyttalere så synes jeg at Altec 641 er et meget godt valg også.

Lenke til kommentar
Vet ikke helt om du vil ha 4.1, 5.1 eller 6.1, men både Logitech sine toppmodeller og de nye fra Creative (ikke Inspire serien!) er mer enn gode nok til å være godkjent. Når det gjelder 4.1 høyttalere så synes jeg at Altec 641 er et meget godt valg også.

 

Hvorfor er ikke Inspire serien "Godkjent". Hva er galt med de? Jeg har planer om å kjøpe Creative Inspire Digital 5500, og hvis de ikke er noe gode vil jeg gå vekk i fra den tanken. Jeg har lest diverse tester rundtforbi og det settet har kommet ganske høyt opp.

 

Har du noen begrunnelse for å si at de ikke duger, eller er det bare at du ikke liker Creative?

Lenke til kommentar

Oi, har da ikke sagt at jeg ikke liker Creative :)

Jeg er ganske objektiv når det gjelder sånt.

 

Creative har to serier med høyttalere, Inspire og Megaworks.

 

Så vidt jeg har skjønt, er Inspire lagd av Creative selv, mens Megaworks er lagt av Cambridge Soundworks (som Creative kjøpte opp for en stund tilbake).

 

Inspire-serien er på en måte "Budget" serien, mens Megaworks er deres top-of-the-line serie. Ikke noe galt med Inspire, men du får hva du betaler for. Megaworks serien er en del dyrere enn Inspire.

 

Og etter det jeg har hørt selv av Inspire høyttalere, kommer ikke de i nærheten av kvaliteten til Megaworks h.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte nye høytalere for en stund tilbake. Det ble da Logitech sine Z-560. (4.1)

 

Er SUPER fornøyd, bra lyd mye woofer og surrounden er overaskende god.

 

Ta Counter-Strike feks. Kjører det med full surround, nå hører jeg ikke bare fra hvilken side finden kommer fra, men mye mer spesifikt.

 

Kanskje ikke alle skjønte det, men jeg lurte på om det holdt med 2.1, men så tenke jeg, når jeg førsdt legger litt penger idet så hvorfor ikke.

 

Du kommer til å digge 4.1, med mindre mitt innlegg kommer så sent at du allerede har kjøpt

 

 

.exe

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...