Gå til innhold

Den inspirerte fotografen


Anbefalte innlegg

Dette var bare et snapshot i utgangspunktet, som fascinerte meg mer enn jeg trodde når jeg kom hjem. Nå liker jeg det ganske godt.

 

post-9200-1180281730_thumb.jpg

 

Redigert: litt dodge & burn på himmelen. Og gråtonene - jeg mener bakken må være såpass mørk, ellers forstyrrer den for linjene "igjennom" henne. Enige?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Bildet var kjedelig ved første øyekast, men da jeg la merke til linjene, ble komposisjonen mye mer interessant. Du var litt uheldig med de svake kontrastene mellom jenten (i hovedsak det mørke partiet av genseren) og bakken. Kan du ikke øke kontrastene med litt mer omfattende redigering (bruk av lag?)?

 

Ved nøyere ettertanke tror jeg imidlertid at bildet er greit i svart-hvitt sånn som det er.

Endret av Ostekjeks
Lenke til kommentar
Du var litt uheldig med de svake kontrastene mellom jenten (i hovedsak det mørke partiet av genseren) og bakken. Kan du ikke øke kontrastene med litt mer omfattende redigering (bruk av lag?)?

 

Enig, men det er så himla mye vegetasjon og et hønsenettinggjerde der, som bare roter bildet til og ødelegger for linjene. Prøvde litt forskjellig, men endte med å bare skjule det i mørket. Hvis noen har forslag til hvordan jeg kan framheve henne litt ved å gjøre bakken lysere uten å ende med kaos eller blasshet vil jeg gjerne høre hvordan.

Endret av Onkel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...