Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Tenkte nå å kjøpe meg en k810i, men har noen spørsmål jeg vil ha svar på før jeg bestiller.

 

1. Er kameraet bra til å ta bilder av ting i fart. F.eks hvis jeg skal te bilde av en som hopper på ski blir bilde bra da? Tar mobilen bilde rett etter du trykker på knappen?

 

2. Hvis du legger inn filmer på mobilen kan de da ha mer enn 176x144 i oppløsning? (w810i har en grense på 176x144)

 

3. Hvor lang ca. er batteri tiden når du hører på musikk eller ser på film?

Endret av maxxi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1.Kameraet på k800i har en "sport" modus, har ikke testet den så mye men regner med det innebærer raskere lukketid... Blir bedre med vanlig kamera, men til å være mobil synes jeg bildene generelt blir knallbra, men egner seg best for stillestående ting (gjelder alle mobilkamera) da det ikke fokuserer så raskt.

 

2.Videoopptak blir 176x144, men skjermen har jo en oppløsning på 240x320 så man skulle jo tro at den kunne vise video i denne oppløsningen, men aldri testet dette.

 

3.Mener jeg leste ca 15t musikkavspilling en gang, og tror det stemmer bra! Har som sagt aldri testet film.

 

Min erfaring er med K800i, men det er jo tross alt så godt som samme tlf bortsett fra tykkelsen og tastaturet er det ikke? Kameraet er hvertfall det samme!

Lenke til kommentar

Ja, nå mente jo han k810i og ikke k800i.

 

Jeg har lyst på mobilen, men hold deg unna pga av joysticken. Mobilen blir ubrukelig etter en stund, det er bare slik det er. Ericsson gir aldri opp den joysticken, til tross for at joysticken blir sliten og fungerer dårlig...

Lenke til kommentar

jossy, du må huske på at K810i har de samme spesifikasjonene som k800i. Det er kun design og tykkelse som er noe forandret. Men det med joysticken føler jeg bare er tull. Jeg må jo si at de første mobilene med joystick, som T610i osv. hadde dårlig joysticker, som fort gikk i stykker. Den på k800i syntes jeg var meget god og ikke minst behagelig. Den har også blitt laged med en ny teknikk, slik at det er mindre sjanse for at den blir ødelagt. Jeg mistet selv min k800i og var meget fornøyd og tilfreds med den. Jeg vurderer og kjøpe k810i selv. Svarene til _troffen_ stemmer ;) BTW, sportsmodusen har jeg faktisk prøvd ut. Den duger. Ikke det beste, men til mobilkamera og være er det meget bra.

Endret av Casanova_G
Lenke til kommentar

Jeg har K810i og er KJEMPE fornøyd med den :D Designet er stilrent, knappene og joysticken fungerer kjempebra, tok meg et par minutter å bli vant til de nye metallknappene. Den er også mye flatere enn K800i, den ligger ikke skjevt på bordet lenger.

 

Kan anbefale denne telefonen på det sterkeste.

 

Eneste bittelille minus er at det er klar plast rundt knappene, som kan bli fettete, men er jo bare å gnikke litt på dette med en klut så blir det pent igjen. Har ikke brydd meg noe med det!

 

Digger også den nye Track-ID funksjonen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...