Gå til innhold

Hvordan installere XP på din HP TX 1000 series


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Jeg får ikke skjermdriveren til å fungere via enhetsbehandling og "oppdater driver". Får bare opp at den ikke kan installeres.. Noen tips?

 

Får opp The nvidia Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit

 

når jeg kjører setup fila..

 

Jeg har Tx1020 og bruker chipsetdriveren 6100 / nForce 430

Endret av XciTe
Lenke til kommentar
Når det gjelder ekstra minne til denne PC-en så vil jeg ikke annbefale å bytte det ut med en gang grunnet garanti og slikt. Garantien går rett i dass for å si det sånn om du begynne å tukle, og går det i stykker så får du ingenting igjen av de 11 000 som ble brukt på manskina.

Tull og tøys. For det første er det reklamasjonsretten i hht. forbrukerkjøpsloven, og ikke garanti du normalt skal benytte deg av for produkter du har kjøpt i Norge. Dette gir 5 års reklamasjonsrett på produkter som er ment å vare vesentlig lenger enn to år. For det andre du mister ikke automatisk disse rettigheten ved å bytte minne. Selger må i så fall kunne påvise at du har gjort noe feil når du byttet ut minnet. Evt. garantier gir i praksis ofte svært lite ekstra rettigheter selv om det faktisk kreves av loven at en garanti skal gi deg rettigheter utover forbrukerkjøpsloven for at det i det hele tatt skal kunne kalles en garanti. Det er ikke mulig for en selger/produsent å gjøre unntak fra forbrukerkjøpsloven eller andre lover for den saks skyld.

Lenke til kommentar

Jeg blir så frustrert! Jeg hadde dette til å fungere ei stund men gikk over til vista et par måneder... Skulle gjerne ha dette gjort i løpet av helga om noen kunne hjulpet meg!

 

 

Som sagt har jeg lasta ned driverne som er i første post. Får ikke installert via vanlig setup og ikke via enhetsbehandling - oppdater driver. Er det en annen måte å gjøre det på jeg har oversett?

 

takk!

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Jeg har også HP Pavilion TX1000 ( ver tx1280ae) med Vista og jeg synes den er ufattelig treg!

Lasting av Vista tar hundre år og filbehandling er sirup, får ofte "programmet svarer ikke" ved multitasking. Streaming av video fra mediaserveren på WLAN-G hakker ofte, selv på en Dlink Dir-655 router. Jeg kjørte full PCMark05 test på den og fikk hele 2295 points. Noen bedre?

 

Har dere opplevd samme med HP TX1000 og Vista ? Hjelper det særlig å oppgradere fra 1 GB til 2 GB ram ? Hvilken ramtype anbefalles da: PC5300 eller PC6400? Feks er dette en brikke som vil funke med TX1000?

 

Har ikke lyst å bytte til XP men føler jeg snart må gjøre det før jeg blir gal..

Endret av MortenS
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 3 måneder senere...

jeg har en tx1250eo som jeg er veldig fornøyd med. jeg kjører med 1,5gb minne. men jeg har hørt at det er vanskelig og nedgradere fra vista til xp, er det noen hær på forumet som har hatt problemer med dette? en kompis av meg fant ikke hdd'en etter nedgradering

Endret av datafreak15
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...