Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Får ikke koblet meg til 3com switch


Anbefalte innlegg

Har kjøpt en sånn switch, og jeg får ikke til å koble min stasjonære maskin på den. Har et Asus hovedkort med realtek gigabit LAN på. Har nyeste nettverksdriver.

 

Jeg får koblet switchen til andre maskiner/enheter og har prøvd å koble akkurat samme ledningen som står i den stasjonære i en bærbar og da fungerer det. Når jeg kobler maskinen rett i ruteren får den nett, så det må være noe med samarbeidet mellom realtek-chipen og 3com ruteren. Noen som har forslag til hvordan jeg skal løse problemet?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjekk at kortet er satt til "auto negotiation" for både hastighet og dupleks. Sannsynligvis er det det, men verdt å dobbeltsjekke.

 

Når du plugger i kabelen, lyser det i switchen som bekrefter link? Fint hvis du også kunne prøvd med en annen kabel. Jeg antar at det er linken som er problemet, og ikke det at du ikke får IP.

Lenke til kommentar

Jeg fant problemet. Den ene kabelen jeg har er bare cat5, jeg trodde den også var cat5e. Kortet stå på autonegotiation og når jeg satte det på 100mbit fikk jeg kontakt med switchen. Må nok kjøpe meg en ny kabel. Synd, for den er så lang :)

 

Takker for hjelpen uansett.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...