Gå til innhold

Cavitation i loopen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

*Lese innlegget en gang til, baron*

 

Prøv å klype litt på slangen og knips litt på den. Det som skjer er at det er høy hastighet på strømmen ut av nippelen, slik at du når du fyller systemet, ikke får fylt opp slangen rundt utgangen av nippelen. Dette har sannsynligvis litt å gjøre med radius på bendet på slangen også. Prøv å stoppe pumpen og starte den litt av og på slik at du får fylt opp akkurat ved utgangen samtidig som du klemmer litt på slangen og knipser litt.

Endret av baronKanon
Lenke til kommentar
*Lese innlegget en gang til, baron*

 

Prøv å klype litt på slangen og knips litt på den. Det som skjer er at det er høy hastighet  på strømmen ut av nippelen, slik at du når du fyller systemet, ikke får fylt opp slangen rundt utgangen av nippelen. Dette har sannsynligvis litt å gjøre med radius på bendet på slangen også. Prøv å stoppe pumpen og starte den litt av og på slik at du får fylt opp akkurat ved utgangen samtidig som du klemmer litt på slangen og knipser litt.

8538312[/snapback]

 

Nå har jeg byttet nippel og til en blå slange så jeg ser ikke lenger om halen er der, men jeg prøvde alt for å få den bort, skrudde jeg av pumpen så jeg ingen luft. Og halen drev avgårde med strømmen. Så nesten ut som om det blødde luft inn, men halen startet mitt i slangen, i en slags spiral.

Endret av hifiking
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...