Gå til innhold

Hvem tester lydkvalitet?


Anbefalte innlegg

Kona skal kjøpe ny mobil, og ettersom hun hører dårlig er lydkvaliteten noe av det viktigste. Av en eller annen grunn finner jeg ikke kommentarer om lydkvalitet i noen tester, med mindre det dreier seg om mp3-spillerdelen. Synes vel det er litt merkelig at man ikke tar hensyn til lydkvalitet når man tester en telefon, men...

 

Uansett... Kan noen lede oss på rett vei? De viktigste tingene er: Lydkvalitet på øret, bluetooth og god batteritid. Hun er vant til SonyEricssons menyer.

 

Om noen har linker til noen som tester lydkvaliteten, så tas også det i mot med takk :-)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er synd at når mobil telefoner blir testet nå om dagen så glemmes ofte den delen som angår tale kvalitet, i beste fall blir det nevnt med en setning «tale kvaliteten er god..!?»

 

Jeg skulle ønsket at når Amobil og andre nettsteder testet telefoner at de la litt mer vekt på nettopp telefon/talekvalitet delen. Selv om telefonen idag blir brukt til mye annet så er en av hoved funksjonene nettopp en telefon.

 

Det kan hende at N95 har god talekvalitet men den har forholdsvis liten batteri og er mye annet enn telefon, på godt og vondt. Men hvis kona til trådstarter er vant til SE sine menyer så kan det være litt kjipt med Symbian menyer spesielt hvis man ikke trenger smarttelefon. Dessuten koster denne telefonen 6 000,- uten abo!

 

Jeg har ikke hatt tid til å følge med de siste testene her på Amobil men den siste Motorola telefonen som ble testet fikk visst nok bra skussmål ang talekvalitet.

 

Hentet ifra Amobil sin test:

 

"Samtalekvaliteten i V6 Maxx er god. 3G er på plass, noe som gir en detaljer lydoverføring. Samtidig gir høyttaleren en fyldig og behagelig lyd. Heller ikke fra andre enden hørte vi noe klaging på lydkvaliteten."

Lenke til kommentar

En telefon som har utpreget god lyd og ofte må skru ned lyden fordi den er for høy er Nokia 6300. Kan være et tips.

Batteriet er helt ok, ikke utpreget bra. Men må lade ca hver 3. dag med normal bruk.

Ellers vil jeg si at Nokia scorer bedre på samtalelyd/volum enn SonyEricsson. Dette kommer aldri frem i tester og dette savner jeg.

Endret av Xpi
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...