Gå til innhold

PC'en fryser seg stadig vekk ...


Anbefalte innlegg

Quote:


On 2001-12-25 23:25, muttok skrev:

Jeg har Asuscom ISDN-KORT PCI.


Kan det være feilen?

Har hatt problemer med å få den til å ringe opp slik at jeg har måtta disable det i oppsettet, og så enable det før jeg kunne ringe opp igjen.


Svar, Svar, gode svar takk
:grin:


 

Det problemet låter kjent...

Napp ut kortet da vel, og avinstaller det.

Så prøver du noen timer eller dager og ser om det blir bedre.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror jeg har svart dette på en del lignende problemr her på forumet......men jeg prøver igjen....

 

Hadde også problemer med at maskina frøs i tide og utide. Det her var et Abit KT7A kort, og standard deler ellers (bytta ut det som var, uten resultat). Så fort jeg installerte Windows 2000 som Normal PC, og ikke med ACPI (som er default), så gikk alt greit. Har sikkert noe med ressurs deling og slikt å gjøre. Uansett......hvis du vil teste dette.....så trykker du F5 under installasjonen av 2000, når den sier "Trykk F6 for å.......", så får du opp menyen. Velg "Normal PC". Håper du får det til å fungere....

 

Pål

Lenke til kommentar

har hatt tilsvarende problemer i WinXP (P3-500, 256 MB PC133, Geforce2 MX). Det er mest sannsynlig driverne til skjermkortet (Detonator XP 23.11). Så lenge jeg ikke har en secondary skjerm enablet m/twinview eller kabel i S-VHS'en på skjermkortet funker det fint...

 

Når den kræsjer så har den låst seg og noen ganger også bluescreenet og skyldt på nvidia driverne...

 

Lyden har, som du sier fortsatt, internettoppkoblingen vært aktiv, diskaktivitet har fortsatt...

 

[ Denne Melding var redigert av: ventura på 2001-12-26 02:44 ]

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-nw52MweC

Skal det gjøres, så skal det gjøres skikkelig!! Plukk fra hverandre PC-en, og ha KUN det mest nødvendige i! Hvis du har hovedkort med innebygget skjermkort, bruk det! Hvis PC-en funker da, så setter du inn en og en del (skjermkort, lydkort, osv) og tester en stund, til du finner den delen som lager alt faenskapet. Når du da har funnet HVA som er feil, må du finne HVORFOR og HVORDAN du kan løse det. Jeg ville ha prøvd med nye drivere til det aktuelle kortet/delen, og hvis det ikke funker, da har du noe som heter garanti... :wink:

 

Hvis PC-en ikke funker med KUN det mest nødvendige og med de enkleste standard drivere, så prøv å napp ut noen ram brikker, kanskje lån en brikke av en kamerat.

 

Forresten så kan jeg nevne at jeg hadde et problem med mitt gamle Geforce DDR kort som gjorde at hele maskinen låste seg totalt, og restart måtte til... Dette skjedde hele tiden, totalt random... Det var faktisk produksjonsfeil på skjermkortet... Men som sagt, prøv å teste alle delene en etter en, til du finner hvilken som fucker...

 

Lykke til! :smile:

Lenke til kommentar

ISDN kortet lager jo ofte trøbbel. Men det kan jo være Windows også. Hvis maskinen klikker mye, ville jeg skiftet til Win9x eller WinME.

 

Har også hørt om andre som har ASUS hovedkort med SDRAM og skjermkort med DDR ram. Hvis du har dette kan det være det som trøbler, uten at jeg skal si noe helt sikkert.

 

Selv har jeg akkurat kjøpt nytt ASUS A7V133 med AMD 1.2 ghz prossesor Aopen Kabinett (300w) og Gainward 64 mb Titanum Edition. Funker helt topp!

 

[ Denne Melding var redigert av: Energizer på 2001-12-27 12:23 ]

Lenke til kommentar

ja, kan godt hende et det er driverene som fucker opp her, men dette burde jo bare skje i windows og ikke i bios. Drivere har da ingen påvirkning der..(?)

 

...mene, hvis du fortsatt ikke får pc'en til å funke kan du godt sende pc'en til mg! :smile: jeg betaler porto.. ;-D

 

Lykke til! :smile:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

hei.

 

Jeg hadde samme problemet som deg , og som en del andre har. Det at datamaskinen fryser hele tiden, slik at en ny oppstart er nødvendig. Leste gjennon forumet her at problemet kunne ligge i 4 in 1 drivere fra via. Jeg har nettopp oppgradert mine via drivere , og synes at det er rart at det kunne være disse , men jeg tok så å avinstallerte disse, (4 in 1, driverdato 18102001), og la inn standard drivere som følger med windows 2000. Utrolig nok - Nå virker alt helt fint. Ingen frysing. Konklusjon - Skulle ha hatt tak i disse fyrene som laget disse driverne som ikke virker....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...