Gå til innhold

Bra skjerm på Fujitsu Siemens Amilo Pro V3515


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Noen som har anelse om hva slags skjerm som er på FSC Amilo Pro V3515? Jeg har litt lyst på en bærbar som har blank og glassaktig skjerm med veldig skarpt og bra bilde, som jeg har sett mange nye bærbare PC'er har.

 

Gamle bærbare har gjerne skjermer med dårligere bilde, som gir ulike bilder ettersom hvordan vinkelen er når man titter på skjermen. Jeg har prøvd å lete meg fram til informasjon om Fujitsu Siemens Amilo Pro V3515 sin skjerm, men finner det ikke ut, finner ingen bilder heller. Alt som står på komplett.no, er dette:

 

Skjermtype 15.4" TFT aktiv matrise

Maks. oppløsning 1280 x 800 ( WXGA )

 

331363.jpg

 

Og på http://vilpublic.fujitsu-siemens.com/vil/p...o_v3515_ed1.pdf står det "Enjoy the viewing quality of brilliant 15.4-inch WXGA TFT display" og "1600 x 1200 / true color / 60 Hz"

 

Jeg håper dere skjønner spørsmålet mitt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei du. Kjøpte Amilo V3505 for et par uker siden. Denne har nok antakelig akkurat samme skjerm og den har ikke glossyeffekt. Ikke er den av de beste skjermene jeg har sett heller, noe du jo ser av prisen på pc'en... :-)

 

Broders har LifeBook E8210 og det er en skjerm av en helt annen verden (selvom den heller ikke er glossy). Beste 15,4" jeg har sett på en bærbar. Men den har også en helt annen pris da. :innocent:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...