Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Løst: Serriøst windows XP problem


Anbefalte innlegg

Hei,

Trenger hjelp av noen smarte hoder for å løse mitt problem.

Igår når jeg kom hjem hadde pcen min av en eller annen grunn skrudd seg av, og når jeg skulle skru den på igjen og windows bootet opp fikk jeg blue screen hvor det sto at det manglet en DLL fil husker ikke navnet. Fordi pcen rebootet seg og prøvde å boote opp windows igjen, men da bare rebooter den igjen å sånn går det i en uendelig sirkel.

Prøvd å kjøre den i safe-mode men da går den gjennom rundt 20-30filer før den crasher og rebooter seg. Og hvis jeg setter i XP proff. cden min og setter cd-rom først i boot rekka så prøver systemet bare å boote seg opp vanlig, den samme gamle uendelige spiralen :no:

 

HJELP :w00t:

Endret av henrik32
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

takk for svar, har seg sånn at jeg har prøvd deg også.

angående pcen er den selvbygd men har fungert bra de siste 2årene.

Går på en P4 3,2ghz prossesor

1gb minne

Radeon nå opplegg, husker serriøst ikke alt men det er ikke viktig fordi jeg trur det er noe med windows updaten, har søkt litt rundt på forum og de sier at hvis pcen klikker under slik update så kan det opstå problemer. Og jeg husker bestemt at den dreiv å prompta meg på at jeg skulle installere og restarte pcen igår morres.

Men uansett, nå kommer jeg meg innpå windows xp discen, men når jeg trykker på R for repair så står det at den ikke detekterer hard disken min (men den booter jo opp windows uten cden før den crasher like før logg inn skjerme) så windows cden klarer da tydligvis ikke å merke hard disken min. Rart men bruker en sata 180gb western digital HD, hadde noen problemer med å installere den når jeg bygget pcen. Skal prøve å få reinstalert drivern til HDen nå, så får vi se hva som skjer...

ÅPEN FOR FORSLAG!! :p

 

ps. har faktisk et viktig prosjekt innpå pcen å vett :S som skal framføres over helgen... må få fikset dette :no:

Lenke til kommentar

Hei igjen :)

 

Det kan jo være en løsning å reinstallere. Hvis du har en annen HD du kan sette inn og installere på den og sette den"defekte som slave, kan du gå inn å hente ut det du trenger, vet jeg..

 

Har du sjekka at alle komponenter sitter godt? Prøv å ta ut og sett inn komponenter og kontakter, så du kan utelukke at det er problemet.

 

 

 

Greb

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...