Gå til innhold

Start av tekstbasert nettspill ...


Anbefalte innlegg

Hei. Lurte på om det finnes noen studenter der ute med php/html + css kunnskaper. Saken er at jeg har startet på et teksbasert nettspill og trenger flere medlemer som vil være med på prosjektet. Spillet går ut på å bli den mektigste og rikeste i Mafias gammle sentralt hovedsted, Habana, der det meste var greit til kommunistene kom. Spilleren begynner fra universiteten som enkelt krimminel og bygger seg opp derfra, pga. at universiteten i Habana var selvstyrt hadde flere krimminele gjenger gjemt seg der, der politiet ikke hadde makt. Man sammearbeider med det amerikanske Mafia og blir så korrupt man kan ved og blandt annet smugle narkotika fra Colombia og selge det til forretningsfolk fra Cuba og USA, imens kan man være eier av Hilton hotellet eller nasjonalen som ikke manglet korruptsjon. Spilleren kan også etter mye jobb, bli den neste Batista (meget korrupt president - Mafia) og bekjempe seg for at plassen ikke blir tatt fra en. Innemellom skal man også måte kjempe mot kommunistene (Fidel - Che). Intressert..? Ta kontakt om du vil vite mer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Litt mere info ville vært fint :)

 

Hvordan skal spillet fungere? Hvordan skal man spille det?

 

Høres ganske artig ut :D

7835712[/snapback]

 

 

Hvordan spillet skal fungere? Vel..., enkelt, som hvilken som helst teksbasert nettspill, evt. knapper og kommando'er. Jeg kan ikke forklare det liksom enkelt. Man har (poeng), noe spilleren ikke skal vite noe om, så har spilleren penger ($ usd), som er "poenget" som teller for han. Spillet blir vel som en CMS har jeg tenkt, spilleren må altså ha litt oversikt. Spilleren skal ha muligheter til å lage gjenger, skaffe seg livvakter, parti blandt annet... Medlemmene i gjengene, partiet, livaktene obs.. kan også kontakte andre gjenger og bli medlem av flere gjenger om gangen, så.. om sjefen finner ut av det kan spilleren bli drept, spilleren mister da "poeng" og en del av pengene, sin hemmelighet blir også tilgjenglig for de andre gjengene, jo mer involvert spilleren er, jo ferligere blir det. Større gjenger har også mer makt og flere muligheter for å klare drap ..obs.. Men det betyr ikke mye hvor stor gjengen er, om en gjeng med 3 spillere har mer poeng en en annen gjeng med 10 så er sjansen for gjengen med flest poeng større, det er selvsagt mest sansynlig at gjengen med størst medlemskap skal ha mer poeng. Poeng blir regnet fra hvor mye penger spilleren har, aktivitet, drap, oppdrag fullført, uro, type medlemskap obs. Spilleren skal ha oversikt over sine utgifter og inntekter. Det er mye mer jeg ikke kan forklare nå, ikke sånt.. enkelt. :)

Lenke til kommentar
hva med at "sjefene" spiller med høyere risiko for å tape penger?

og de som f.eks spiller som livvakter har det "tryggere". slik at ikke alle blir "sjefer".

 

bare noe jeg tenkte på

7841777[/snapback]

 

Jeg sa jeg ikke kan forklare alt, så ta det rolig, alt er gjennomtenkt. Det er medlemmer av gjenger som har kontakt med andre gjenger uten lov fra sjefen, de har høyre risiko for å bli drept av sjefen(e).

Endret av cDavid
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...