Gå til innhold

Noen som kan spille Lazy på fiolin?


Jørnan

Anbefalte innlegg

Har et ganske spesifikt sprøsmål her. Syns at elektriske fioliner er geniale, og lurer på om dette fungerer i rock. Så er det noen her som kan spille riffet på Lazy av Deep Purple på elektrisk fiolin med "vreng"/overdrive og laste opp filen her?

 

Og noe litt annet. Har skikkelig lyst til å prøve ut dette, men har ingen fiolin å prøve med (kan heller ikke spille fiolin, men vil lære :p ). Men så kom jeg selvfølgelig over en hel haug av dem på eBay (hvor ellers?) til en sinnsykt lav pris. Inkludert frakt kan jeg få dem til under 500 kroner. Er dette noe sinnsykt elendig, eller er det faktisk mulig å spille på dem? Regner ikke med at det finnes noen kvalitet, men så lenge de ikke brekker når jeg stirrer hardt på dem, så er jeg fornøyd. Så er det noen som har prøvd slike super-billige el-fioliner? Er det brukbart? ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

altså, nå har ikke jeg noen spesiell erfaring når det gjelder elektriske fioliner, men fioliner generelt pleier å være veldig dyre! inkludert frakt for 500kr for en elektrisk fiolin må være noe bullshit! for å få deg en !dårlig! elektrisk fiolin må du minst opp i 2000. Kan hende jeg tar feil, er ikke fullt så sikker

 

 

også hvis du har tenkt deg å lære å spille fiolin så må du ha god tålmodighet! det er mye mer teknikk i det enn du skulle tro..

Lenke til kommentar
altså, nå har ikke jeg noen spesiell erfaring når det gjelder elektriske fioliner, men fioliner generelt pleier å være veldig dyre! inkludert frakt for 500kr for en elektrisk fiolin må være noe bullshit! for å få deg en !dårlig! elektrisk fiolin må du minst opp i 2000.

7774715[/snapback]

 

 

 

Gjelder det samme med gitarer! Kjøpte en pakke med forsterker,gitar,kable,reim,plekter og lærebøker til 1500,-| Dummeste kjøpet jeg har gjort ever! Gitaren er alltid ustemt og jævlig. Fingerbrettet føles ubehandlet og er vanskelig å lage en ren og fin note på hvis man bender!

Har heldigvis kjøpt meg en ny fra sverige, til 2000kr :thumbup: Billig, men bra nok for meg som har spilt i ca 3år

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...