Gå til innhold

Ny pc bare til wow


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje du bør si mer om hva DU ønsker deg, er det bærbar eller stasjonær, hvilke oppløsning på skjerm kjører du, skal du ha med skjerm, skal du kjøre på maks grafikk, eller greier medium eller low på grafikk seg, hva er budsjettet, hva annet skal den brukes til selv om den bare er til wow, hvor mye spiller du wow(utslagsgivende for hvor mye du bør legge i det)... ..................................................???

 

uten å vite noe mer om deg kan jeg snakke for meg selv. Ville hatt stooor skjerm som suger meg inn i spillet min. 19", projektor?, videre god lyd, standard game pc(core duo, medium grafikk, 2gig...alt ettersom), og prøve å få den brukbart lydløs, gametastatur ett eller annet-har enda ikke sett løst laptop type tastatur. Av mus hadde jeg tatt microsoft eller razer da jeg synes de er bedre å holde i.

Endret av kense
Lenke til kommentar

Kan iaff begynne å anbefale MS Habu, den er MS-mus i "ergonomi" og med Razer Copperhead innmat så er den ikke værst å game med! ;)

 

Angående tastatur, så har jeg aldri kjøpt annet enn Logitech selv, men har prøvd veldig mange andre typer.. brodern har prøvd seg på saitek osv.. men han har nok ikke hatt noen videre suksess for å si det sånn.. men sånn kan det gå med cola i tastaturet! :O Men Logitech er å anbefale uansett synes nå jeg.. ;)

 

Resten av WOW-pc'en din får du finne ut selv.. siden du ikke har satt noe budsjett her! :)

Endret av Keltern
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...