Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Maskinen min er treig og hakker.


Anbefalte innlegg

Hei.

 

Jeg har i den siste tiden, i 1-2 uker vært plaget med at maskinen min går ganske sent, å at den hakker når man holder på med ting på maskinen, musepekeren stopper opp å hakker seg bortover skjermen, å vinduer går ikke ant å trykke på å slikt. Dette skjer i perioder som varer i 10-30sekunder, det er ganske irriterende når det skjer endel ganger om dagen, jeg har ingen anelse om hva problemet kan være.

 

Det ble slik etter at jeg sattet inn en ekstra harddisk i pc'en, den fungere akkurat som den skal, men kan det ha noe med at hovedkortet eller noe annet på pc'en ikke takler å kjøre en ekstra harddisk? Høres sikker veldig tåpelig ut men jeg har ikke peiling på det så må jo bare spørre.

 

Jeg har søkt med både Ad-aware og Spyboot etter spyware, det den fant var slikt som alle pleier å få liksom etter surfing osv. Jeg slettet unna det uten problemer å oppdaterte programmene, søkte med Kaspersky Anti-virus programmet mitt å det fant ingen virus på min datamaskin, har defragmert harddisken. Jeg har heller ikke noe unødvendig tøv på maskinen, ingen toolbars eller noe annet tøv som er innstallert.

 

Strømforsyningen er den største som Hiper levere så det er nok strøm, vis det kan være ett problem, jeg har godt med vifter inne i kabinettet som er stort og godt, så det er ikke høye tempraturer der inne. Jeg klarer rett å slett ikke å skjønne hva som kan være grunnen til at pc'en går tregt å hakker til tider.

 

Så vær så snill, kan noen hjelpe meg? :ph34r:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilke eller hvor mange prosesser som kjører kan være viktig. Prøv å se om ikke plassen på c: har fyllt seg opp (dersom det er der du har windows).

 

Dersom disken der du har systemfilene har fyllt seg opp må du slette noen filer og frigjøre plass. Et tips i den sammenheng kan være å flytte temp filen til en egen partisjon med nok plass. Et til kan være å innstallere mesteparten av programmer på en annen partisjon ved evt. reinnstallasjon. F.eks. spill på en og kontorverktøy på en annen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...