Gå til innhold

Internett Explorer 6 problem. Får URL bak søk


tronni87

Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har et problem når jeg skal søke i adresselinja. Bruker Internett Explorer 6. Når jeg for eksempel skal søke på gamer.no, så skriver jeg inn www.ga , bruker tastene for å hente fram siden som jeg allerede har vært innpå, siden den er lagret. (Dere forstår sikkert hva jeg mener). Problemet er at hver gang jeg gjør det på den måten, så kommer det URL bak gamer.no Altså det står ”www.gamer.no.url” Det gjør det på alle internett sider jeg skal inn på. Vet noen hva som kan være galt? Hvordan får jeg vekk det? Det har ikke vært slik tidligere. Et annet problem er at når jeg går inn på ”alternativ for internett” og trykker på ”slett filer” og etterpå ”slett logg”, så vil det egentlig ikke slettes. For hvis jeg går tilbake og skal gå inn på gamer.no, så skriver jeg www.ga, så kommer det fortsatt alternativer sider under, som jeg kan gå inn på. I utgangspunktet, slik det var før, så ble alle sidene slettet vekk. Så hva er galt. Trenger hjelp.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg her et kjempe bra svar til deg :) : Bytt til Opera! da blir du nok kvitt den fine feilen der + at du ikke kommer til å få mere add/spy/virus....  :thumbup:

7690374[/snapback]

 

Kanskje det var en god ide. Jeg har vudert det. :) Men er det sånn at man må avinnstalere windows explorer 6 først, eller kan man legge inn opera med en gang. Hvordan avinnstalere man explorer? Dersom man ikke avinnstalere explorer, får man da 2 nettlesere og det vil oppstå konflikt?

Lenke til kommentar

Nå fant jeg ut av problemet. Jeg har en egen mappe, der jeg lagrer alle internett sider. (ikke favoritt mappen). Så går jeg inn i explorer og trykker på favoritter. Drar over alle interentt sidene som lå i min egen mappe, over til favoritter. De internett sidene vil få url bak seg og kan heller ikke fjernes fra adresselinja ved å ta i bruk "slett logg" og "slett filer". Det jeg må gjøre, er å fjerne internett sidene fra favoritter, etterpå åpne hvert enkelt internett side og trykke legg til i favoritter. Det er eneste mulighet. :)

Endret av tronni87
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...