Gå til innhold

kjøpe bærbar i USA?


larskr

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En eventuell DVD-spiller vil vel være Sone 1. Men kjøp en du vet er mulig å gjøre sonefri så går nok det greitt :smile: Ellers er det vel det tastatur-greiene som er verst. Går jo egentlig fint, men litt bakvendt før en blir vant til det. Bror min kjøpte bærbar i USA og har ikke hatt noe problemer med det...

Lenke til kommentar

Har bestilt bærbar fra usa, skal over der til jul og kommer til å ta den med meg hjem da.

Er ikke noe problem med strøm da adapteret kan bruke både 110 og 220v. DVD'en vet jeg ikke helt, tenkte ikke på det når jeg bestilte, men håper det er slik at du kanskje kan velge sone når du installerer, slik som det var på dvd-rom'en i min stasjonære pc. ellers finnes det sikkert crack'a firmware som du kan benytte deg av.

 

tegnsettingen på tastaturet vil bli annerledes, men skriver du "touch" er vel ikke det noe problem, ellers er det jo mulig å bytte tastatur også. Prøvde å bestille med norsk tastatur i usa, men det gikk ikke selgeren med på.. :sad: så regner med jeg kommer til å bytte når jeg kommer tilbake... uansett så sparte jeg ganske mange tusen på å handle der..

 

.a

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Strøm adapteren takler både 110V og 230V. Ingen problemer der, men du må bytte kontakten. Eller kjøpe en en konverter, som koster rundt en 100 lapp på Clas Ohlson. Amerikansk tastatur er det som er mest irriterende, men det blir du vant til.

 

Det enkleste er faktisk å bare bytte ledningen mellom transformatoren (boksen på strømforsyninga) og veggen. Koster ca. 40,- på Clas Ohlson, bare sjekk om det er med eller uten jording (to eller tre poler).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...