Gå til innhold

Mobil til 50-åring


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nokia 6151 er den mindre tvilligen til 6131 - batterikapasiteten på denne er vesentlig bedre.

 

Ellers kan man jo gjøre ett kupp på nokia 6070 i disse dager - den er også enkel og grei. Evt. kan du jo vurdere nokia 6080 - selv om testerene i Amobil sikker er uenig med meg her.

 

SonyEricsson z710 er ett bra alternativ hva batterikapasitet angår, men er kanskje noe dyr ? (2195,-). Dersom han har godt syn og ikke er veldig opptatt av skjermoppløsning er z530 og z550 gode alternativer til en rimelig penge.

 

Vanskene ved å bytte merke er noe overvurdert nå i disse dager da "alle" produsenter benytter seg av "rutenett" menyer...

Lenke til kommentar

Tid for å krangle litt ;)

 

Det later ikke til at den personen som skal ha telefonen bryr seg om kamerafunksjoner på telefonen - ergo kan man trekke den slutning at telefonen ikke skal brukes til å gjenngi bilder. '

 

Hvilke andre kriterier er et da som karrakteriserer "en god skjerm". Jo, lysstyrke og kontrast. Sistnevnte påvirkes i stor grad at hvordan menysystemene er lagt opp. Menyen i nokia 6070 kan stilles hvite og gir svart på hvitt kontrast som er god. Når denne telefonen i tillegg selges med kontanktort subsidiert til 495,- og oppover kan man ikke si noe annet enn at det er ett, billig alternativ og godt mulig vil tilfredstille brukers behov til en langt lavere sum enn hva eksempelvis en nokia 6288 vil gjøre.

 

6288 er dyr (fra 1095,- og oppover m/abo) og inneholder en laaaang rekke funksjoner som bruker tydeligvis ikke har noe behov for. I tillegg lider batterikapasiteten i praksis under dette. I en salgssituasjon ville jeg neppe anbefalt6288 da dette er ett uøkonomisk alternativ.

 

En middelvei kan være å velge nokia 6151, som gir deg en god skjerm, samtidig som du slipper å betale for alle "proff-funksjonene" som du ikke har bruk for.

Lenke til kommentar

God kontrast skulle jo bare mangle :) Jeg gikk bare ut i fra ønskelisten, og jeg vil fremdeles påstå at 6070 og 6080 ikke har gode skjermer. Hvis man skal kverulere, kan man jo også tro at folk vil se bilder, selv om de ikke vil ta bilder?

Jeg bruker for tiden M600i, veldig lite kamera her. Men jeg setter likevel pris på at skjermen er stor, og skarp.

Lenke til kommentar
Noen som vet om standybatteriet til 6131 også er dårlig?

7408286[/snapback]

 

 

Jeg synes ihvertfall standarbatteriet til Nokia 6131 er drit dårlig.

 

Det varer en del dager om du ikke bruker telefonen, men med en gang du tar et par samtaler iløpet av en dag, så tappes det sinnsykt fort. Og da e det snakk om korte samtaler.

 

Bare det og ha lys i skjermen reduserer noe sinnsykt.

Om du skal ha mobil med lang batteritid, så finn noe annet. Men bortsett fra batteriet er Nokia 6131 en veldig god mobil, til grei pris. ;)

(2000kr uten abonnement)

(Elendig kamera da, men om det e bilder du skal ha, skaff deg speilrefleks)

Endret av cola_boy
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...