Gå til innhold

Feil ved avspilling med MCE


Anbefalte innlegg

Har fått opp nettverket og MCE her hjemme nå, har alle seriene mine(MYE) liggende på maskinen oppe på kontoret og gbit-nettverk ned til stuepcen. Problemet kommer når jeg skal se på noe, da hopper MCE over i pause/avsluttet av det jeg ser på som om den var ferdig. Går jeg via exploreren og finner de på "vanlig" måte spiller den helt fin. i MCE får jeg opp alle forhåndsvisningsbildene, selv om den hopper noe da, tror det er når den leiter opp codecene og jobber med å vise alle de samtidig som MCE går. rareste er at den har kommet seg en gang i ny og ne... Noe som har vært borti det samme el vet om noen løsning....?

Endret av paknive
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har vært borti lignende, og anbefaler deg først og fremst å avinstallere alt av codecs, dersom du skulle ha det. Dermed installere DivX, sjekk om det funker nå. Funker det ikke? Avinstaller DivX, installer AC3 Filter (google it) og sjekk om det funker nå. Grunnen til at jeg anbefaler å avinstallere de forskjellige codecs'ene er for å unnga en konflikt mellom de forskjellige.

Lenke til kommentar

Ja, det er mye tullball med codecs nå til dags. Men du får lykke til med å finne riktig codec som spiller av alle filene dine! På min egen Stue-PC tror jeg vi faktisk har både DivX og AC3 Filter, så du KAN jo alltids prøve å ha begge to installert. Tror du også kan under AC3 Filter installasjonen sørge for at codecen ikke roter seg bort i DivX materiale, slik at du unngår konflikter.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Alt er lokalt og ligger rett på pcen ja.

7218654[/snapback]

 

Hm..

 

Mine ligger på maskinen oppe på kontoret, men det burde jo alikevel ha lite å si det....? den kommer jo opp med preview-bildet med en gang, og kjører jeg "vanlig" med explorer og WMP så spiller den som bare det. bare i MCE den stopper opp sånn, og har strengt talt ikke plass til de 2x320gb disker som jeg har sånt i nede i maskinen i stua... :ermm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...