Gå til innhold

2GB Corsair PC6400 eller 1GB KingstonHyperX PC8500


Jaykaafski

Anbefalte innlegg

Heisann.

 

Det jeg lurte på var om noen hær vet hva som vil yte best på mitt hovedkort, som er Asus P5B DLX/WIFI-AP, av de nevnte RAM-oppsettene som står i emnetittelen? Jeg skal bruke PC'n hovedsakelig til spilling så det er det jeg trenger best ytelse til.

 

Jeg regner med at 2GB vil yte bedre enn 1GB men må spørre ettersom jeg leste litt i manualen til hovedkortet nå nettopp og der stod det (under special features): "Kingston HyperX PC2-8500 ready (default runs @ 1066Mhz). The P5B Deluxe and PC2-8500 HyperX memory are optimized for each other to reach maximum performance".

 

Grunnen til at jeg ikke vurderer 2GB HyperX minne er at det vil koste ca 4500 kr (mens 2GB Corsair koster 2300 kr på komplett denne uken)...

 

Håper noen kan hjelpe meg før "ukens tilbud" på komplett går ut :blush:

 

Her er linker til de aktuelle RAM-brikkene:

 

- Corsair Twin2X 6400 DDR2, 2048MB CL5

 

- Kingston DDR2 HyperX PC8500 1024MB CL5

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takker for kjappe svar!

 

Jeg regnet med at 2gig var det beste alternativet men ville ha noen andres meninger før jeg kjøper ny RAM. Det er jo ikke spesielt billig for RAM om dagen så det ville vært kjedelig å kjøpe "feil" når man først investerer såpass mye i PC'n :p

 

Så om jeg går til innkjøp av de nevnte Corsair brikkene (som kjører på 800Mhz) så vil ikke de bli "flaskehalsen" eller trekke ned ytelsen av hele systemet hvis jeg setter de i en pc med Core 2 Duo prosessor (som kjører på 1066Mhz??, samme som HyperX minnebrikkene) og et skjermkort som ligger rundt 3000 kr? :hmm:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...