Gå til innhold

PES 6 inntrykk og reviews - Xbox 360


kewell79

Anbefalte innlegg

EpiK: Hvor arrogant går det ann å bli? Tror du virkelig at folk ikke forstår hva du sier? Tror heller det ligger i at den trangsynte hjernen din ikke ser hva andre sier, så jeg tror heller du bør gå tilbake å se hva jeg har skrevet.

 

PES 6 var skuffende, synd at du ikke kan se det, men det kommer vel kanskje av at du har hodet så langt oppi konamis bakende.

7202417[/snapback]

 

bryr meg ikke nevneverdig mye om konami, og at jeg ikke blir skuffet over spillet gjør vel ikke min mening mindre verdt enn din? hva er det som gjør at du har den korrekte mening over at spillet skuffer?

 

ign uk ga spillet 8.4 av 10

gamespot 8.1 av 10

eurogamer 8 av 10

boomtown 8 av 10

oxm 8 av 10

 

osv osv

 

tydeligvis ikke bare jeg som ikke er skuffet.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg irriterer meg litt om det å skyte ballen over fra nært hold, spesielt når man er under press. Greit nok at det er 2-3 stykk som presser spilleren, men det betyr ikke at man skal dundre ballen til helvete? Uansett hvor lite baren fylles opp går ballen over. Noen som har teknikker for å motvirke dette? Og så synes jeg at gauge-tiden kunne vært litt lenger.

7207480[/snapback]

 

Sleit voldsomt med dette i begynnelsen. Trykk på RT etter du har skutt so skal skuddet bli meir kontrollert.

7208636[/snapback]

 

Eg får i alle fall ikkje dette til å fungere. Skuddstyrken går jo rett til værs berre du er borti knappen, og RT tar jo en liten halvtime å trykke inn. Har prøvd en del gangar men ikkje sett snurten av et kontrollert skudd.

Lenke til kommentar

Har opplevd mange ganger nå jeg spiller på Live at spillet plutselig fryser etter at jeg leder en kamp med 2-0 osv så fryser spillet , slik at jeg må vente til at mostanderen går ut av spillet slik at jeg vinner.

 

Og en annen ting. Jeg ledet 3-0 mot en eller annen fyr, så frøys spillet etter at han hadde trykt på pause. Så jeg tenkte jeg kunne bare legge fra meg spaken slik at jeg fortsatt blir vinneren, mens jeg dro på butikken en tur. Var vekke en time fra spillet, og han hadde fortsatt ikke gått ut av spillet, så jeg gikk ut, og tapte da den kampen. 5-10 min etterpå får jeg en mld fra den fyren jeg spillte mot der han skriver : Finaly you gave up, yey, You CHEATER. :)

 

Spiller kun kamper på Ranked. så da ble jeg litt små irritert på den fyren.

Lenke til kommentar
Har opplevd mange ganger nå jeg spiller på Live at spillet plutselig fryser etter at jeg leder en kamp med 2-0 osv så fryser spillet , slik at jeg må vente til at mostanderen går ut av spillet slik at jeg vinner.

 

Og en annen ting. Jeg ledet 3-0 mot en eller annen fyr, så frøys spillet etter at han hadde trykt på pause.  Så jeg tenkte jeg kunne bare legge fra meg spaken slik at jeg fortsatt blir vinneren,  mens jeg dro på butikken en tur. Var vekke en time fra spillet, og han hadde fortsatt ikke gått ut av spillet, så jeg gikk ut, og tapte da den kampen. 5-10 min etterpå får jeg en mld fra den fyren jeg spillte mot der han skriver : Finaly you gave up, yey, You CHEATER. :)

 

Spiller kun kamper på Ranked. så da ble jeg litt små irritert på den fyren.

7226640[/snapback]

 

 

Hva mener du? Er det slik at han trykker start eller er det en annen form for pause av live match. Hver gang jeg skal spille live så lager jeg lobbyen og setter alltid TIME på short for så å vente minst mulig på småunger som skal se ferdig Tom & Jerry på Cartoon Network.....

 

Det som irriterer meg mest er når de ligger under så har de fleste til uvane å bare skru av Xbox'en sin slik at jeg må vente på at det er registrert for så å høste poengene. De burde jo skjønner det at de mister poeng uansett og at de like så godt kan prøve å score et mål for å utligne eller score et mål for å miste minst mulig poeng....

 

Ellers må jeg tilføye det at det er mindre lag på PES 6 enn PES 5. PES 5 så er det han som lagde rommet som hoster første omgang og vice versa. Mens her er det omvendt. Og det er bra for da kan man gjøre en god første omgang mens det er tungt å spille(Knappene reagerer ikke like bra som når du hoster selv.), for så å ha full fordel siste omgang når du enten må ta igjen mål eller holde buret rent.

 

Ting de kan tilføye online:

 

- 2 vs 2 (dette var på PES 5)

- Dedikerte servere(slippe folk med "folkelinja + downloads som host)

- Cup mode ( legge til en mode hvor du kan lage en custom cup for så å invitere venner og kjente)

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Har spilt dette litt på PC med PS2 kontroll, og må si at jeg liker spillet veldig godt. Det eneste som irriterer meg er at det der kraftómeter er latterlig sensitivt. Du kan under INGEN omstendigheter holde inne knappen når du skal skyte. Da er det helbom.

 

En annen ting er at spisser som Eto'o irriterer livet av meg. Grunnen til dette er at forsvarerene dine er så latterlig dumme. De bare står og ser på at motstanderen(feks Eto'o) løper jævla fort igjennom hele forsvarsrekken din. Satan han er kjapp :p

 

Ellers, så taper jeg mot bror min som er 11 år(er 19 selv) og han blir så høy på pæra når han vinner. Damn, må spille mer! :ph34r:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...